Velkommen til december på Dontt.dk! Årets hyggeligste måned. Du kan roligt glæde dig. Vi har en masse på programmet i hele december.

I dag har vi den første af 4 “JULESPECIALS”. En fast tradition siden 2012. Vi går tæt på julen, 2019 og 2020. sammen med en hovedperson på dontt.dk fra det forgange år. Det bliver 4 personligheder, der bestemt ikke har kedet sig i 2019. De arbejder hårdt, har mod og er forbilleder.

Ugens hovedperson er ingen undtagelse.

Mød Andreas von der Heide, fra det danske livsstilsbrand Les Deux. 

Glædelig Jul fra dontt.dk

Hvad har været det bedste i 2019?
Det største er uden tvivl, at vi venter en lille pige til foråret 2020. Det kan ikke måles med noget andet.
Med hensyn til Les Deux, så har der igennem året været mange “peaks”. Uden at lyde arrogant, så er min dagligdag et peak. Der er sket så mange ting i år, som jeg sætter pris på.
Først og fremmest har vi en solid og sund forretning. Det tyske marked overhaler snart de skandinaviske lande. Vi har fået nogle store anerkendte butikker ind, og jeg har et fantastisk team bag.
For mig er det også en fantastisk ting, at vi har fået lanceret Les Deux Legacy. Det giver en stor glæde, at vi har bygget en forretning, der kan gøre en forskel for andre.
( Læs mere om Les Deux Legacy her )

Hvem har inspireret dig mest i 2019?
Kristoffer Haapanen, min partner i Les Deux. Han får den i år. Du ser ham måske ikke så tit. Men han er grunden til, at jeg kan performe. Han driver alle de ting, jeg ikke kan. Han er helt fantastisk. 

Hvilken bog er den bedste, du har læst i år?
Jeg fik endelig læst Shoe Dog ( En selvbiografi om manden bag Nike ). Den er helt vanvittig. Det er inspirerende at læse, at de allerstørste har stået med samme udfordringer som Les Deux. De gav aldrig op. Det er ligemeget, hvilken udfordring de (Nike) mødte, så blev de ved. Selv når det så allermest sort ud. Det er inspirerende.

( Psssst. Du kan finde bogen på Mofibo. Både som lyd og e-bog. DONTT.DK giver dig gratis adgang her! )

HUSK I DECEMBER, AT KÆRLIGHED VEJER MERE END GULD.

dontt.dk


MIT TEAM FORTJENER EN EKSTRA JULEHILSEN

Hvilken juletradition holder du mest af?
Traditioner bliver løbende lavet om, når man bliver ældre, har jeg fundet ud af. Nu har vi f.eks. et barn, der har fødselsdag i december. Tiden udvikler sig hele tiden.
Nu er det en tradition, at min hustru og jeg holder jul for hele familien. Vi er samlingspunktet.
Hjemme på Frederiksberg er det en tradition, at Louise ( min hustru ) pynter hjemmet op. Det elsker jeg. Jeg gjorde det et enkelt år, hvorefter hun pillede alt ned igen. Det var i øvrigt velfortjent. Hun er bare bedre til det.

Hvordan holder du juleaften i år?
I år holder vi det i vores sommerhus. Det bliver så hyggeligt. Vi starter med selv at finde et flot juletræ i skoven. 

Hvem fortjener en ekstra julehilsen i år?
Mit team. Helt klart. De fortjener alle en ekstra hilsen. Vi har ansat 15 nye alene i år. Men vi har holdt kulturen, og ambitionerne har aldrig været større.

Hvad er dit største håb for næste år?
At vi får en sund og rask pige.
Og i Les Deux skal vi blive ved med at gøre en forskel i andres liv.