Velkommen til “WEEKEND”
DEN MED JULIE STEINCKE!
Konceptet er dejligt ligetil. Vi stiller 14 korte spørgsmål, hvor vi kommer lidt tættere på personen.

Ugens hovedperson er musicalstjerne, mor til 2 og opvokset i England.
I dag bor hun i Hellerup, men hvilke bøger, aviser og apps er hendes favoritter? Få alle svarene her i weekend med Julie Steincke.

Navn: Julie Steincke

Alder: 42 “ FABULOUS “ år

Her bor jeg: Hellerup

Her er jeg vokset op: I London pga min fars arbejde som “Investment banker”

Jeg bor sammen med: Mine to små børn Storm Alexander på 3 år og Felix Sky på 9 mdr.

Karriere i korthed: Jeg er uddannet skuespiller/sanger på The Italia Conti Academy of Theatre Arts i London, Barbican.

Uddannelse: Skuespiller/sanger/dancer/sangskriver og fitness instruktør.

Medievaner: Mine medievaner …. Uha jeg har vist mange, men jeg er stor fan af Oprah. Hun har noget der hedder Supersoul Sunday, som jeg følger alt om livets værdier etc, så ser jeg The Daily Show med Trevor Noah. Han er genial og har en skøn sarkastisk humor. Så nyder jeg i stor stil, at følge med i Masterclasses via facebook, hvor de tager kendte skuespillere, musik producere, film producenter som forklarer om deres skills. Det er så lærerigt for mig. Planet Earth med David Attenborough er så motiverende, men også skræmmende. Vi må og skal passe på denne smukke planet, det er jo vores eneste adresse.

Bedste avis: The Independant,The Telegraph, Berlingske, Børsen og The Daily mail for sladder. Jeg elsker faktisk at læse mange forskellige aviser, da jeg har interesse for politik, business og kultur. Jeg nyder at læse folks forskellige synspunkter, holdninger og argumentationer. Vi lever virkelig i en skæv verden for tiden så jeg kan godt lide, at følge med i hvad der sker i verden..

Bedste bog: Jeg elsker biografier og nyder at komme ind på folk. F.eks. at høre om deres livserfaringer og historie. Lige nu læser jeg “Becoming” af Michelle Obama, som tydeligvis er en meget stærk og enormt inspirerende kvinde.

“Du kan læse “Becoming” ( og alle de andre bøger )gratis på Mofibo med Dontt.dk. Få adgang HELE SOMMEREN GRATIS HER.  “

Yndlingsapp: Den mest fantastiske app jeg har fundet erappcompanist”, som kan hente al “node music” i alle genre og ændre tone. Det er genialt for en sanger som mig, når jeg skal ud og lave koncerter.

Favorit morgenmad: Min absolut favorit er shakshuka, som stammer fra Israel . Den består af pocherede egg i tomat sauce, med chili og løg. Jeg savler allerede. 

Favorit kaffested: Jeg har et lille fantastisk stamsted der hedder Book’s and Company i Hellerup. Der kan man finde mig begravet i en bog med min lille vel duftende cortado ved siden af. Deres bøger er på engelsk og kaffen er stærk. Det er virkelig et besøg værd!

Favorit feriested: Italien er virkelig i mit hjerte, da jeg stammer derfra. Landskabet er enestående og maden helt igennem vidunderlig.