Det kan godt være, at det ikke bliver til DM-guld for F.C. København og PARKEN. Men lidt trøst er der på vej til de mange fans. PARKEN har nemlig indgået et samarbejde med Warpigs, der for første gang udvider deres koncept udenfor Kødbyen. Warpigs er en del af det populære ølbrand Mikkeller, hvor Carlsberg er medejer.

Samarbejdet sker som et led i forbedringen af PARKENS gastronomiske udbud med burgere fra Gasoline Grill, thaimad fra Wokshop, pizza fra GORMS og kebab fra Killer Kebab – alt sammen med målet om at sætte en ny standard for kvaliteten i Parken.

Warpigs

Glem bare "Lyngby-pølsen"

Mikkel Bjergsø. stifter og direktør i Mikkeller fortæller:

“I Mikkeller har vi en ambition om at være tilgængelig og forbedre oplevelsen på de mest ikoniske lokationer og kulturinstitutioner i Danmark. Senest har vi åbnet vores færgekro i Tivoli, og det bliver fedt nu også at være med til at hæve barren i Parken ved at tilbyde Danmarks bedste stadionplatte”, siger stifter og direktør i Mikkeller, Mikkel Bjergsø.

Den velrenommerede BBQ-restaurant får to boder i Parken på hhv. Øvre B og nedre C. Her kommer de til at sælge kvalitetspølser og brisket sandwiches.

Warpigs åbner for første gang til landskamp den 5. juni, når Danmark spiller mod Sverige og vil fortsætte til alle kommende landskampe og i den kommende FCK-sæson.

PARKEN

Har du set? Årets "top 10" til Bornholm er klar

Bornholm er en unik blanding af naturskønne landskaber, historiske seværdigheder og kulinariske oplevelser. Du har allerede Hammershus, Opalsøen og et besøg på røgerierne på listen. Her får du vores input på 10 steder, som vi synes, du skal opleve på Bornholm.

Fælles for dem alle er, at der er tale om sande bornholmske perler. Velkommen til “Top 10” på Bornholm anno 2024.

Læs med  [her]