Tidligere FCK-boss og europæisk mediechef skifter til Viaplay

Der er igen bud efter Lars Bo Jeppesen i et absolut topjob i mediebranchen.

Den tidligere direktør for F.C. København, mangeårig europæisk chef for Dentsu Aegis og nuværende chef for Snapchat skifter nemlig til Viaplay.Det var en af mange nyheder, som Viaplay Group meldte ud i dag. De indfører nemlig en ny nordisk og landebaseret driftsmodel. Det indebærer en række ændringer på topposterne. En af ændringerne, bliver at Anders Jensen bliver afløst af Jørgen Madsen Lindemann som ny adm. Direktør.

Som følge af den nye model har Viaplay Group udnævnt en række nye direktører med ansvar for de enkelte lande. Mens der stadig mangler at blive sat navn på den svenske chef, så er både direktøren for Norge og Danmark fundet. Den danske bliver altså Lars Bo Jeppesen, som også får Island ind under sine vinger.

Jørgen Madsen Lindemann udtaler:

”Dette er de første af flere væsentlige ændringer, der skal sikre, at vi investerer i områder, hvor vi ser det største potentiale, at vi er fokuserede på i den daglige forretning at skabe produkter og oplevelser, der er relevant lokalt, og at vi er så tæt på vores kunder som muligt. Vi vil foretage et eftersyn af konkurrencedygtigheden i alle vores operationer, og vi vil gennemføre de nødvendige ændringer for at øge præstationsniveauerne og forbedre afkastet af vores investeringer i indhold og teknologi.”

Viaplay Group meddeler, at selskabet vil levere en opdatering på de finansielle forventninger senest i forbindelse med offentliggørelsen af halvårsregnskabet den 20. juli.


Stort interview med Lars Bo Jeppesen

Læs vores store interview med Lars Bo Jeppesen fra 2022. Her fortæller han om sin karriere og giver et par gode råd videre.

“Hold altid fast i din integritet.” Læs det her.

Jon Nedza Lars Bo Jeppesen


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.