4 måneders valgkamp er veloverstået. Dagens Danmark er blevet gennemdiskuteret og det er nu op til danskerne at stemme 179 folkevalgte ind på Christiansborg. Rødt, blåt eller midt imellem? Det bliver vi klogere på nu.

Alle medier er naturligvis tilstede på Christiansborg for at give den bedste og tætteste dækning af valget. Alene DR og Tv2 stiller med flere hundrede medarbejdere på Christiansborg for at dække valget.

Et andet populært liveformat hedder ValgAmok med Peter Falktoft og Esben Bjerre. De har måske ikke flere hundrede medarbejdere, men de havde til gengæld flere hundrede tusinde seere igennem valgaftenen i 2019. Den succes gentager de i dag.

Fra kl. 20.00 i dag sender Peter og Esben direkte fra Christiansborg. I den forbindelse tog vi en lille snak med Peter og Esben om deres set-up, gæsterne og forudsigelse af en “bombe”.

Peter, Til stor glæde for mange, så sender I igen “ValgAmok” på valgdagen. Hvorfor? 

“Fordi vi elsker valgaftener, vores lyttere og seere elsker, når vi dækker valgaftener, og Danmark har uendeligt meget brug for en lavspændt valgdækning, som ikke halser afsted. Der er masser af steder, hvor det går absurd hurtigt, vi anlægger os nok en lidt mere afslappet energi.”


Peter Falktoft

Foto: Kenneth Nguyen
Fra ValgAmok i 2019 på Christiansborg.


Hvordan bliver formatet i år? I sender live fra Christiansborg, ikke? Hvordan er jeres set-up? 

“Vi sender live fra Christiansborg med samme setup som 2019, bare bedre. Ligesom en ny iPhone med flere features. Reporter, gennemstillinger, dækbilleder, hele mullesjavsen, så at sige.”

Hvilket øjeblik fra valget i 2019 står klarest for dig?

“Dan Jørgensen og Morten Messerschmidt, der i 30+ graders varme og minimal til ingen udluftning sidder og henholdsvis fryder sig og resignerer hos os. Uden omsvøb. Det var en ægte sekvens, der næppe kunne have udspillet sig andre steder end hos os. Fordi de kender hinanden, kender os og omvendt.”

Kan du løfte sløret for nogle af jeres gæster? 

“Har bedt Messerschmidt og Dan om at svinge forbi, men ellers tager vi den bare fra hoften, tror jeg. Hvis vi skal helt ned i gear, stiller vi om til Kristendemokraternes “valgfest”, og er vi rigtig heldige, så får vi også Kim Bildsøe ind og fortælle om, hvordan man gør det i virkeligheden.”

Det står stadig som et ikonisk “breaking” øjeblik, da Kim Bildsøe fortæller jer, at Anders Samuelsen er røget ud af Folketinget.
Hvis du skal forudsige en “bombe” til dette valg. Hvad gætter du så på?” 

“Ikke at nogen af os håber på det, men der er jo både Messerschmidt og Sofie Carsten, som er lige lovlig meget på vippen, og så er det jo bare en ongoing breaking, at Lars Løkke ser ud til at levere et comeback igen igen! “

Du kan se med her fra kl. 20.00

ValgAmok

Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.