I sidste uge fortalte Selima Utsijeva, Founder af skønhedsklinikken SMOOTH, om det stærke brand, de har opbygget med klinikker i hele Danmark.

I denne uge rører udfordreren Selima og resten af hendes hold atter på sig. SMOOTH indleder nemlig et direkte angreb på de større klinikker herhjemme. Første mission var de kosmetiske behandlinger. Her tilbydes nu også behandlinger som filler, botox, PRP, PRF, skinbooster og nanoneedling. Alt sammen udført af håndplukkede specialister.

Det nyeste skud på stammen er Aesthetics, som samtidig åbner op for priser, der er op til 40% billigere end de store kæder for den samme kvalitet.


"Det er virkelig dyrt at få lavet behandlinger af høj kvalitet. Det vil jeg gøre op med."

Selima Utsijeva

Selima Utsijeva, Founder af skønhedsklinikken SMOOTH


Derfor kan vi tilbyde lavere priser

Ifølge iværksætteren Selima Utsijeva er SMOOTH på en mission for at demokratisere skønhedsbehandlinger. Selima Utsijeva er selv vokset op i en tjetjensk kultur, hvor pleje af ens udseende er en måde at føle velvære på, selv i svære og kriseprægede tider.

I Danmark oplever Selima Utsijeva, at der er stor variation i kvaliteten:

“Vi er ikke lige så langt fremme rent teknisk som i udlandet, og vores priser er enormt ekskluderende. Det er virkelig dyrt at få lavet behandlinger af høj kvalitet. Det vil jeg gøre op med,” siger Selima Utsijeva.

Med fremdrift og innovation som modus er Aesthetics udviklet med et ønske om at udfordre status quo. Fokus er på kvalitet, transparens og sikkerhed. Alt fra teknikker til produkter er udvalgt med henblik på at hæve den danske standard.

Desuden har SMOOTH besluttet at skære mellemmanden fra.

“Kvaliteten af produktet er en afgørende del af resultatet. Vi vil sikre os, at vores produkter er 100% sikre og rene – og det kan vi ved at købe dem direkte fra producenterne,” siger Selima Utsijeva.

Derfor kan de tilbyde priser, der er op til 40% lavere end de større kæder, selvom de anvender nogle af de samme.

Selima Utsijeva fortsætter: “Det kan vi, fordi vi tilbyder få, håndplukkede behandlinger, med mindre indkøb og spild, og har en lean virksomhedsstruktur med mindre bureaukrati. Det handler om at være inkluderende. Netop derfor vælger vi at prioritere demokratiske priser, høj kvalitet og naturlige resultater. Og det er her, vi adskiller os fra andre klinikker.”

SMOOTH har sine klinikker i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

SMOOTH

Selima og det håndplukkede hold af kosmetiske sygeplejersker


Om SMOOTH

SMOOTH blev grundlagt i 2020 af Selima Utsijeva

I 2022 åbnede SMOOTH i Aarhus efter stor success i København

2023 blev året, hvor SMOOTH åbnede for nye klinikker i både Aalborg og Odense – og dermed fik fodfæste i de fire største byer i Danmark

I oktober 2023 åbnede SMOOTH også for nye behandlinger med Shapes, deres innovative kropsbehandlinger. De kan nu favne bredere og i højere grad imødekomme kundernes behov. Et skridt tættere på at gøre livet lettere og lækrere for kvinder

I juni 2024 åbner SMOOTH for Aesthetics, deres kosmetiske behandlinger. Med høj

kvalitet til lave priser placerer de sig banebrydende på markedet i øjenhøjde hos kunderne

SMOOTH er i dag en landsdækkende kæde med 7 klinikker


Har du læst?  Selima Utsijeva: “SMOOTH er blevet et stærkt livsstilsbrand, der har bevist sit værd”
Læs vores store interview med iværksætteren  [her]


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.