Massiv vækst i både top og bund og endnu et rekordregnskab. Det er en af mange overskrifter for 2023 for det danske fashionbrand Les Deux.

I dag kan vi nemlig fortælle, at Les Deux i et hårdt presset marked igen er vækstet ovenpå sidste års rekordregnskab. Overskuddet i selskabet vækster med næsten 15% til imponerende 55 mio. DKK. (59 mio. EBITDA DKK.)

Det sker efter et år, hvor selskabet har foretaget en række store investeringer i alt fra medarbejdere, nyt lager, kontorer rundt i verden og systemmæssige opdateringer. Væksten er sket på alle markeder, men især Nordamerika har vist sig som et marked, hvor der er enorme muligheder for Les Deux.

Det fortæller CEO & Co-founder Kristoffer Haapanen:

“Først og fremmest er vi enormt stolte af vores team! Individer kan gøre en stor forskel, men Les Deux er et samlet hold. Vi har samlet et team med en enestående kultur, vedholdenhed og dedikation. En stor tak skal lyde til alle partnere, leverandører, kollegaer og slutforbrugere, som er en del af dette fællesskab. Det bedste af det hele er, at vi kun lige er begyndt.

Vi er begejstrede over at se den fortsatte vækst, især på et så konkurrencepræget marked. Vi har formået at gå vores egne veje og årets resultat er et bevis på vores hårde arbejde og vores forpligtelse til konstant at forbedre os. Efterhånden som vi fortsætter med at investere, bliver verden større for Les Deux. De muligheder ser vi frem til at udnytte.”


".. en forpligtelse til konstant at forbedre os!"

Kristoffer Haapanen | CEO & Co-founder af Les Deux


“We stay hungry”, “We stay unified” and “We stay humble”

Kristoffer fortæller videre, at man forventer et nyt rekordregnskab for 2024:

“Vi er kommet godt i gang med året, og vi er i fuld gang med at iværksætte yderligere initiativer, der kan støtte op om vores vækst. Så det er min forventning, at vi vil øge omsætningen i år med en tocifret procentsats og forbedre vores resultat til mellem 60-70 mio. dkk.

Det er en ambitiøs målsætning, men den er realistisk. Vores fundament er godt, og vi har et stærkt hold af mennesker i og omkring Les Deux. Det er menneskerne, der har gjort forskellen for Les Deux. Det er vi meget bevidste om. Vores medarbejdere og vores relationer er afgørende for vores succes. Vi lever efter vores mantra “We stay hungry”, “We stay unified” and “We stay humble”.

Les Deux

Andreas von der Heide (tv.) & Kristoffer Haapanen. (th.)
Les Deux founders

Les Deux i 2023

Les Deux har investeret i åbning af et tocifret antal shop-in-shops i hele verden.Herunder i flere af verdens ledende department stores såsom KaDeWe, Galeries Lafayette, La Rinanscente, Bloomingdales, Nordström, De Bijenkorf, og flere andre.

Der har været en betydelig vækst i antallet af ansatte.

Les Deux har åbnet showrooms i flere internationale storbyer.

Les Deux har etableret datterselskaber i flere lande for bedre at understøtte de lokale markeder og fremme væksten i disse regioner. Derudover er der oprettet logistik setup i USA for at imødekomme den stigende efterspørgsel og vækst.

Les Deux har bygget og etableret nye lagerfaciliteter på 5.000 kvm.

Les Deux

Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.