Den danske skønhedsklinik SMOOTH, der er specialiseret i permanent hårfjerning, fortsætter sin imponerende vækst. På få år er det gået fra at være en lille salon på Østerbro til at være en af de mest populære beauty-kæder i Danmark indenfor sin kategori. Nu tager de næste skridt og åbner klinik i Odense. Dermed dækker SMOOTH nu hele landet.

Bag SMOOTH står 31-årige Selima Utsijeva. Vi tog en snak med Selima et par dage efter åbningen i Odense.

Selima, I er netop åbnet i Odense. Hvilke tanker ligger bag?

“SMOOTH er en community-dreven virksomhed. Og med det mener jeg, at vi – i alt hvad vi laver – altid inddrager vores community.  

Det kan være alt fra, hvilke services og produkter, de ønsker, at vi skal føre, til hvilke events de har lyst til, at vi skal afholde, og videre til hvor vi skal åbne nye klinikker. Vores community var tydelig i deres “tale” – og derfor åbnede vi vores til nu største klinik netop i Odense.”


Selima Utsijeva

Kan du beskrive klinikken i Odense lidt nærmere?

“Klinikken i Odense er den største, vi har i dag, og det er der en mening med. Inden længe kommer vi nemlig til at rulle nye former for skønhedsbehandlinger ud for vores kunder. SMOOTHs spidskompetence er, at vi altid er specialister inden for de behandlinger, vi laver – så Odense kan godt begynde at glæde sig.”

Hvad er fokus for jer i Odense den næste tid?

“Vi startede jo op i Odense med et brag. Hold da op, Odense gav os kærlighed. Og den kærlige velkomst og tillid ønsker vi at give tilbage. Vi håber, at vi kan få skabt lige så stærke bånd til vores odenseanske LaserBabes, som vi har formået i de andre byer, hvor vi er til stede.”

".. og at vi vil slå dørene op for endnu flere klinikker rundt om i det danske land.”

Som du selv nævnte, så åbnede I officelt i fredags med et brag. Kan du sige lidt mere om åbningen?

“Det var overvældende. Kunne ikke have bedt om en bedre velkomst. 

Efter vi havde pyntet op, gik jeg lige indenfor for at amme min lille datter, så hun var god og mæt, inden åbningsfesten gik løs. Og da jeg kom udenfor igen, var der kø til langt ned ad gaden med odenseanere, der ville fejre SMOOTHs åbning med os. 

Jeg er simpelthen så pavestolt af det, vi i SMOOTH-teamet har skabt, og det at opleve – in real life – hvor meget vores tilgang og vores brand ræsonnerer blandt vores eksisterende og potentielle kunder.”

Og hvordan går det ellers i SMOOTH? Har I andre nyheder på vej? 

“Vi har en række nye lanceringer, der vil komme løbende over det kommende år. Jeg kan ikke røbe for meget helt endnu, men jeg kan sige så meget, at vi vil lancere flere forskønnende behandlingsformer, og at vi vil slå dørene op for endnu flere klinikker rundt om i det danske land.”


Mere Selima og SMOOTH?

Har du læst vores store interview med Selima? Selima kom først til Danmark som 10-årig, hvor hun sammen med sin mor og søskende flygtede fra krig….

 “Selima hitter med SMOOTH: Jeg håber, min historie kan være en inspiration til, at folk ser færre begrænsninger.”

Læs interviewet her.


Indtryk fra åbningen i Odense

Smooth
SMOOTH
SMOOTH
Smooth odense selima

TILMELD GRATIS TILMELD GRATIS TILMELD GRATIS

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.