Siden 2018 har det tidligere Visit Carlsberg i Carlsberg Byen været lukket ned. Det populære område var simpelthen slidt ned flere steder, og i takt med områdets generelle byggeaktiviteter blev lukningen nok lidt længere end nogen ønskede.

Området omkring Gamle Carlsberg er en meget central del af Carlsbergs arv og historie, så er ventet med en del spænding om, hvad der skulle ske.

Men nu løfter Carlsberg sløret for planerne i det ikoniske område, og det bliver med endnu større ambitioner end tidligere.

D. 1. december genåbner Visit Carlsberg som Home of Carlsberg. Udover et navneskifte, byder de på et moderniseret område, hvor både bygninger og bryggergård er blevet restaureret. Derudover har man fundet kvinden, der skal stå i spidsen for Home of Carlsberg. Det bliver Tine Kastrup-Misir, der tiltrådte stillingen som direktør i april 2023 og kommer med bred erfaring fra kulturbranchen som tidl. kommunikationschef hos Wonderful Copenhagen.


Carlsberg
Carlsberg

Home of Carlsberg kommer til at rumme 3000 m2 interaktiv udstilling, hvor Carlsberg-fortællingen folder sig ud i fortid, nutid og fremtid og et område, som favner den historieinteresserede, ølentusiasten, de arkitekturengagerede og alle derimellem.

Udstillingen vil ligesom før i tiden kræve en entrébillet, hvorimod resten af området vil være åbent for alle og byde på en masse kulturelle og sjove oplevelser som koncerter, fredagsbarer, specialøl fra Husbryggeriet Jacobsen, ølsmagninger i de gamle kældre, besøg i hestestalden og meget mere.

Der vil ligeledes åbne en restaurant og en Carlsberg brand store.

dontt.dk glæder sig til at følge åbningen og følger op med et interview med Tine Kastrup-Misir, den nye direktør.

Derfor er det vigtigt:
Carlsberg er en af de absolut vigtigste virksomheder i dansk historie. De har bidraget til vækst i landet, kendskab i udlandet og tusindvis af arbejdspladser. I Carlsberg regi har de historisk altid bidraget til det kulturelle liv i København og resten af Danmark.

Carlsberg

TILMELD GRATIS TILMELD GRATIS TILMELD GRATIS

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.