Der har næppe været mange dygtigere købmænd i Danmark end Lars Larsen, der gik bort i 2019. Manden, der stod bag JYSK (der i dag har 3.300 butikker i 48 lande verden over), og “Jeg har et godt tilbud”, vil for evigt blive husket i danmarkshistorien.

Men nu bliver medarbejderne og gæsterne på JYSKs hovedkontor også visuelt mindet om Lars Larsen hver eneste dag.

Familien har nemlig valgt at ære den landskendte købmand med en bronzeskulptur i fuld figur. Skulpturen skal stå i receptionen på hovedkontoret, som har til huse i Brabrand. Dermed bliver man symbolsk budt velkommen af Lars Larsen.

Jacob Brunsborg, der er søn af Lars Larsen og bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, fortæller:


Lars Larsen

Jacob Brunsborg fortsætter:

”Nanna Drewes Brøndum har skabt en helt fantastisk skulptur af min far, som omfavner hans personlighed og tilstedeværelse. Hun har samtidig formået at indfange hans måde at være i øjenhøjde med folk, hans autoritet og hans målrettethed. Fra det imødekommende udtryk i hans øjne til hånden i lommen og skoene uden snørebånd – snørebånd var spild af tid, ifølge min far.”

Bronzeskulpturen af Lars Larsen blev afsløret ved et festligt arrangement for medarbejderne på hovedkontoret fredag den 18. august. Det var samtidig en markering af afslutningen på en omfattende udvidelse af hovedkontoret.

Jacob Brunsborg

Jacob Brunsborg, der er søn af Lars Larsen og bestyrelsesformand i Lars Larsen Group.


TILMELD GRATIS TILMELD GRATIS TILMELD GRATIS

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.