For et par dage siden (læs her.), kunne vi fortælle at den hypede københavnske burgerbar Sliders var gået konkurs. Vi fortalte også, at kurator jagtede nye ejere. Det er nu lykkedes.

Det er 2 af de tidligere 5 ejere som har købt det. Det drejer sig om den tidligere direktør Christian Boysen og dennes far, Jesper Boysen. Dermed fortsætter de med at servere de små gourmetburgere på Vesterbro og Nørrebro.

“Vi fik en række bud fra forskellig side, og der er nu underskrevet en købsaftale med to investorer,« siger Preben Jakobsen, der er kurator og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel i pressemeddelelsen.”

Christian Boysen siger:
“Jeg er virkelig lettet. Det må jeg sige. Siden starten i Sliders har vi bare bygget på og bygget på, og Sliders er i dag et superstærkt brand, der skiller sig ud på et ellers meget konkurrencepræget marked. Nu er al vores fokus rettet imod at få virksomheden tilbage på rette spor – og at få lidt ro på i forhold til medarbejderne.”

og hans far Jesper Boysen fortsætter:
“Jeg har valgt at geninvestere i Sliders, fordi jeg er sikker på, at der stadig er en lys fremtid for det stærke brand, som Sliders har udviklet sig til at være. Jeg vil ikke afvise, at flere investorer på et senere tidspunkt træder ind i virksomheden, men indtil videre er vi to.” Jesper Boysen er i øvrigt direktør i elektronikkæden Power.


En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.