I år bliver der skruet ekstra op for hyggen i Tivoli. Det lover direktøren Susanne Mørch Koch på dagen, hvor Tivoli åbner op for julen.

Der vil hver dag blive tændt for over en million lyspunkter. Der er indkøbt købt over 1000 juletræer, hvor der med garanti er masser af sne på i hele sæsonen, så Tivoli bliver eneste sted i København med “hvidjulsbarometeret” på 100 hele december. Der er brugt over 10 millioner kroner i forbindelse med driften og opsætningen af Jul i Tivoli.  Det skal alt sammen bidrage til at sikre besøgstallet i november og december ovenpå en svær tid med Covid-19.

Tivolis direktør Susanne Mørch Koch siger:
” Vores gæsterne er tydeligvis igen klar til at kaste sig ud i årstidens oplevelser, og nu glæder vi os til at byde dem velkommen til Jul i Tivoli. I år er det 27 år siden, at Tivoli første gang åbnede portene for en julesæson og for mange er det blevet en fast tradition med et besøg hos os. Vi ved, at gæster fra hele Danmark er parate til at tage til København for at opleve den særlige julestemning i Tivoli, som mange sidste år gik glip af. Derfor har vi gjort os ekstra umage for at give vores gæster en klassisk juleoplevelse med et ambitiøst lysdesign, og så er der et gensyn med balletten Snedronningen. Udfordringerne med håndteringen af Covid-19 har givet os en stor værktøjskasse til at håndtere de restriktioner der måtte komme. Vi kender dem og vi ved hvordan vi håndterer dem og det samme gør gæsterne. Det er klart, at restriktioner er ikke noget der gavner vores forretning, men vi står et meget bedre sted end vi gjorde sidste år på denne tid.”

Portene åbnes klokken 11:00 og juletræet med de 35.250 lys tændes officielt af skuespilleren Rasmus Botoft og julemanden. Årets julesæson strækker sig fra d. 19. november til – 2. januar 2022.

Du kan finde hele programmet på tivoli.dk

Tivolis direktør Susanne Mørch Koch.


En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.