Den hypede burgerbar Sliders er gået konkurs. De små gourmetburgere, har ikke kunne klare presset fra corona nedlukningerne og er desværre gået konkurs. Det har ellers været en særdeles populær restaurant i København. Burgerne er flere gange blevet kåret som de bedste i København.

Det er selskabet selv, der har indgivet konkursbegæringen.

Preben Jakobsen, advokat og partner i Gorrissen Federspiel, der er udpeget som kurator, fortæller til Børsen:

“Ligesom alle mulige andre restauranter har de haft svært ved at få tingene til at løbe rundt på grund af corona, og de genåbnede perioder har ikke i tilstrækkelig grad kunnet dække tabene ind,” siger Preben Jakobsen.

Sliders’ seneste regnskab fra coronaåret 2020 viste et underskud på 874.000 kr., hvilket skal ses i lyset af et overskud på 142.000 kr. året før.

Selskabet har ifølge virksomhedsregisteret 44 ansatte på lønningslisten, hvis arbejdspladser det nu gælder om at få reddet.

“Vi har lavet en købsopfordring til forskellige aktører i markedet. Vi afventer lige nu, at der kommer nogle tilbud. Vi vil helst forsøge en samlet virksomhedsoverdragelse, hvor flest mulige medarbejdere går med, ligesom et sådant salg typisk indbringer den højeste salgspris,” siger Preben Jakobsen.

Købsopfordringerne blev sendt ud i sidste uge, og der har ifølge kuratoren allerede været flere tilkendegivelser af interesse.

“Vi holder restauranterne åbne, indtil der forhåbentligt er besluttet et salg,” siger Preben Jakobsen.

Burgerkæden blev stiftet i 2014 af nuværende adm. direktør Christian Boysen, restauratøren Ludvig Abildtrup og Lukas Graham-bassisten Magnús Larsson og har i dag restauranter på Nørrebro og Vesterbro i København. I ejerkredsen er også topchef i elektronikkæmpen Power, Jesper Boysen, som er far til Christian Boysen.

Redaktionen: Sliders blev reddet. Se nyheden her.


En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.