De prisbelønnende københavnske iværksættere fra Copenhagen Distillery (I 2017 vandt de en guldmedalje for deres Orange Gin ved The Gin Masters og en Master Title for deres Oak Gin, der gør det til en af verdens bedste fadlageret gin.) har sammen med F.C København  udviklet “Byens gin”. som er deres fælles svar på en hyldest til byen.

FCK fortæller:
Vi har været på opdagelse og fundet noget af det, der er helt særligt for vores by. De store og de helt små ting. Byens rytme, mødet mellem mennesker og de små sprækker af insisterende natur, der skyder op imellem brostenene.

Byens Gin er produceret som en London Dry Gin, men har sin helt egen smag. Foruden den essentielle enebær, er holdet sat med laurbærblade, tranebær, citron, kvan og allehånde. Smagen er rundet af med kløverblomst og løvetand – naturligvis uden det gule blomsterhoved.

Copenhagen Distillery holder til i Kløvermarken, hvor Byens Gin – der er specialudviklet til dette samarbejde – er produceret fra bunden af deres Master Distiller. Hver flaske er unik og nummereret af de dygtige folk fra det prisvindende Københavner-destilleri. Se billedserien i toppen af artiklen, hvor du kan se hele tilblivelsen af Byens Gin.

FCK gin 1

Er sat i salg
Byens Gin kan købes i FCKs fanshop i PARKEN. Flasken koster 399,-
Du kan også købe Byens Gin online – find den lige HER (OBS: kun til afhentning i FCK Fanshop v. Parken).

Foto: Copenhagen Distillery


VIDEN!

Har du læst?
Julespecial med Andreas von der Heide fra Les Deux. LÆS HER.
Julespecial med Thomas Refdahl fra ARKK Copenhagen. LÆS HER.