Dontt Julespecial 2020: Den med Andreas von der Heide fra Les Deux.

Velkommen til december på Dontt.dk! Årets hyggeligste måned. Du kan roligt glæde dig. Vi har en masse på programmet i hele december.

I år har vi valgt, at dedikerer årets “Dontt Julespecials” til legen, glæden og en tanke tilbage på “hvorfor man startede” med det man laver….

Den første du kan møde i serien er Andreas von der Heide (co-founder i tøjbrandet Les Deux), der sammen med Signe Vadgaard har været med i vores julespecials hvert år siden 2012.

Med ønsket om en god jul. 
/dontt.dk

Andreas von der Heide

LES DEUX

Hvorfor startede du/I Les Deux?
“For at skabe grundlaget for et godt liv for os selv og andre. For at jagte drømme og bevise, at vi kan, hvad vi vil. Vi har vist at vi godt kunne, og at vi er lykkedes med at indfri vores målsætninger – ikke bare for os selv, men for rigtig mange mennesker inkl. vores ansatte, vores producenter, vores agenter/distributører osv.”

Savner du noget fra dengang du startede?
“Min Raleigh, som var min tro følgesvend i mange år. Den fik mig igennem Københavns gader, med store papkasser, med tøj, som jeg hentede på vores lager i Helsingør. Én gang fik vi en stor ordre, hvor jeg tog toget op til Helsingør og tilbage, inden jeg leverede kassen til kunden på min grønne Raleigh. Det er gode minder!
Men generelt synes jeg, at vi som selskab, har været gode til at holde iværksætterånden og drive det der kendetegner en forretning i vækst. Vi viste i foråret, at vores brand er rustet til en stor krise og vi har virkelig vundet terræn ved at være agile.”

Hvor er Les Deux om 3 år?
“Forretningen er omstillet til at være så bæredygtig som mulig, toplinjen er ganget med 4 og vi er et af de største herrebrands i Europa.”

"Forretningen er omstillet til at være så bæredygtig som mulig, toplinjen er ganget med 4 og vi er et af de største herrebrands i Europa."

Hvor er Les Deux om 3 år?

JULEN 2020

Hvad har været det bedste i 2020?
“Min datters fødsel. Det har været et vanvittigt år på godt og ondt. Hun blev født få dage før lockdown i marts og hendes tilstedeværelse er for mig helt unik. Hun flyttede fokus, da foråret crashede.” ( Andreas er far til 3 børn )

Hvem har inspireret dig mest i 2020?
“Mit team! De omstillede sig hurtigt og er skyld i at krisen har været til stor nytte for Les Deux, Vi har virkelig er vundet frem. Jeg vil ikke fremhæve en. Det er hele “holdet”. Fra lager til direktør. Vi stod sammen, da verden udfordrede os.”

Hvilken bog vil du anbefale andre i juleferien at læse?
“Let My People Go Surfing.” (Yvon Chouinard)

Hvilken juletradition glæder du dig mest til i år?
“Min hustru. Louise er så fantastisk til at skabe stemningen hjemme hos os.”

Hvem fortjener en ekstra julehilsen i år?
“Verdensbefolkningen, især de særligt udsatte og folk som har fået stjålet deres livsværker fra vores såkaldte ”regering”.

Hvad er dit største håb for næste år?
“At vi tager al den lærdom som vi har fået i år og bruger den aktivt. Med aktivt mener jeg, at vi omstiller verden til det bedre. Det er både hvad angår mennesker, klima og måden vi omgås hinanden på.

— og så håber jeg, at Tommy Ahlers bliver statsminister en dag. Men mere vigtigt er det, at vi stiller krav om, at vi ikke har en erhvervsminister uden erhvervserfaring.

DONTT.DK ønsker alle en glædelig jul. 


HUSK, HVORFOR DU STARTEDE....

Mød TEDDY Créateur | En del af serien der hedder “REMEMBER WHY YOU STARTED”, som er en hyldest til legen. En oplagt gave til de mindste i familen.

Den kan købes her!