I dag afslører iværksætterfællesskabet Nordic Female Founders, at de har lavet en række ændringer i deres organisation.

Til nu har Nordic Female Founders været dagligt ledet af de 2 founders Mia Wagner og Anne Stampe Olesen. Men nu kommer der nye kræfter ombord i den øverste ledelse.

Susanne Toftgaard Nielsen og Louise Skarby indtræder nemlig som henholdsvis CEO og CFO i Nordic Female Founders. Begge er i øvrigt investorer i virksomheden.

Nordic Female Founders

Nordic Female Founders stiftere, Mia Wagner (tv) og Anne Stampe Olesen (th).

Om Nordic Female Founders Om Nordic Female Founders Om Nordic Female Founders

Stiftet i 2020.
Nordic Female Founders vision om at skabe bedre muligheder for kvindelige iværksættere og øge diversiteten i dansk erhvervsliv.

Forretningen består af 3 dele. Investering i iværksætteri, Investor Club og Female Founders House.

Kigger mod udlandet

I et statement skriver Nordic Female Founders:

“Mens Susanne overtager den daglige drift i virksomheden og Louise tager over på den økonomiske del, giver det plads til at Mia og Anne kan afse mere tid til vores medlemmer, samarbejdspartnere, venner og stakeholders samt til de vigtige områder, som de varetager i hverdagen. For Mias vedkommende er det at styrke vores mission i både indland og udland – og for Anne at kunne fokusere på virksomhedens portefølje af investeringer og udviklingsmuligheder.”

Der er ligeledes foretaget ændringer i deres kontorfællesskab, som hedder Female Founders House.

Ditte Julie Jensen stopper som Branding og House Manager efter eget ønske. På instagram skriver hun:

“Det kræver mod at turde stå op for sine kerneværdier, eller det kræver indsigt at kende dem. Jeg har gået og følt, at jeg ikke var tro mod mig selv, og at jeg ikke talte min sandhed eller lyttede til min sandhed. Derfor har jeg valgt at opsige min stilling hos Female Founders House. Jeg har måttet mærke ind i, hvad jeg gerne vil stå for, og hvad jeg gerne vil, og derfor havde jeg sidste arbejdsdag i torsdags”.Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.