Det københavnske tøjbrand Munthe er netop kommet ud med deres årsregnskab for 2021. Det viser en fordobling af sidste år, hvilket betyder et overskud på knap 12 millioner kr.

Det skyldes i den grad et øget internationalt salg og en god digital udvikling.


"Nu skal vores gode udgangspunkt bruges til at styrke vores position yderligere – både internationalt og i Danmark."


Kvinden bag Munthe er stifter Naja Munthe. Hun fortæller:

“Jeg er enormt stolt af, at Munthe har formået at vækste og ekspandere – især internationalt – med afsæt i vores oprindelige DNA og kultur. Bæredygtighed, social ansvarlighed, autenticitet og kvalitet går hånd i hånd med æstetik og en både kommerciel og løsningsfokuseret tilgang. Efter endnu et år med restriktioner og nedlukninger har vi bevist, at vi kan navigere i den slags modgang. Vi har knoklet os til det flotte resultat. Nu skal vores gode udgangspunkt bruges til at styrke vores position yderligere – både internationalt og i Danmark. I 2022 vil vi fortsat koncentrere os om at forstærke vores brand, så vi bliver endnu mere interessante, relevante og bæredygtige for vores kunder.”

Det flotte resultat er en fortsættelse. Væksten i 2021 betyder, at Munthe A/S målt på bruttoresultatet har haft vækst hvert år siden 2017. Også bundlinjen er vokset hvert år.

Naja Munthe slog sit navn fast på den danske modescene, efter at hun sammen med Karen Simonsen for mere end 25 år siden startede Munthe plus Simonsen. Karen Simonsen gik for en halv snes år siden selv med brandet, Karen By Simonsen, der i dag indgår i modekoncernen DK Company, mens Naja Munthe forsatte. For syv år siden ændrede hun navnet til kun at omfatte sit eget navn.


Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.


Bornholm

Folkemødet på Bornholm er tilbage i topform!
Arrangørene melder om kæmpe interesse. Hotel Nordlandet melder om alt udsolgt. dontt.dk dækker alle dagene. Læs om det hele her. 


Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.