Co-Founder & Brand Director hos det bæredygtige denim- og modebrand, Blanche, Melissa Bech, har i dag meddelt at hun stopper i virksomheden.

Dermed efterlader hun virksomheden uden founders, da Mette Fredin tidligere på året også stoppede i Blanche. Dermed må der stilles flere spørgsmål end svar ved, hvor virksomheden egentlig vil hen. Virksomheden er i dag ejet af Nordic Brand House.

Selv siger Melissa Bech i en PM:
“Jeg laver en exit på noget, jeg har været med til at bygge op, men både fagligt og personligt føler jeg føler mig parat til at bruge min energi på et nyt projekt. Blanche er som en baby for mig, der nu kan både gå og løbe, og nu er det tid til, at jeg kommer videre. Jeg tager så meget læring med mig, som jeg ikke ville have været foruden, men jeg er sikker på, at brandet i den nye konstellation kan bygge videre på vores succes.”

Melissa stopper officelt ved udgangen af året.

Dontt.dk følger op på historien. Opdateres…


Har du læst?

Melissa Bech: Jeg er vildt inspireret af andre entreprenører

Læs vores store interview med Melissa Bech fra sidste år. Læs her.

 Teaser:

Hvis du skal fremhæve 3 ting, som var de vigtigste ting, du lærte i Wood Wood?
1. Hvor vigtigt det er med kolleger. Internal brand hype er så vigtigt. Hvis dine ansatte synes, det er det fedeste, så er du kommet langt. Wood Wood var god til at inkorporere deres brand internt.

2. Hvor vigtigt, afgørende og hårdt salgsarbejde er.

3. Arbejd hårdt. Jeg havde aldrig fået det netværk, relationer og mine egenskaber, hvis jeg havde gået op i timer og løn dengang.

 Creators

Tilmeld vores nyhedsbrev gratis her.