Lukas Graham og Coca-Cola sætter i partnerskabet fokus på Coca‑Cola Zero Sugar, musik, bæredygtighed, nul sukker og hjælp til de svageste i samfundet.

I dag afslører Coca‑Cola i Danmark, at de har indgået et partnerskab med det danske musikikon, Lukas Graham

Coca-Cola har i følge dem selv lagt vægt på hans opvækst på Christiania, hvor fattigdom, kriminalitet og ”less is more” prægede dagligdagen, bidrog til en bemærkelsesværdig tyngde i alle tekster og toner. Denne tyngde kommer derfor også til at skinne igennem i partnerskabets aktiviteter, der falder sammen med Coca‑Colas ESG-agenda. Det glæder vi os naturligvis til at følge.

COCA-COLA x LUKAS GRAHAM COCA-COLA x LUKAS GRAHAM COCA-COLA x LUKAS GRAHAM
Lukas Graham

Lukas: Vi skal sprede glæde

Selv siger Lukas Graham:

”Jeg er glad for at annoncere et nyt samarbejde med Coca‑Cola i Danmark. Vi skal sprede glæde i det danske musiklandskab. Vi skal også sætte fokus på genanvendelse af emballage og pante for at forsøge at inspirere alle Coca‑Cola elskere til at blive endnu bedre til at rydde op efter sig selv og efterlade natur og miljø rent og indbydende.”

Annette Spanggaard, public affairs, kommunikations- og CSR-direktør hos Coca‑Cola Danmark uddyber:

”Vi er meget stolte af at offentliggøre Lukas Graham som vores nye Coca‑Cola ambassadør. Vi er glade for, at han er en lige så stor og passioneret fan af Coca‑Cola Zero Sugar, som vi er. Vi har ledt efter en troværdig stemme i musikkens verden, der kunne være talerør for vores ambition om at reducere sukker i vores drikkevarer for en mere sukkerfri livsstil. Og en der også taler de unges sprog, når det gælder miljø, indsamle flasker og dåser, så de kan blive til nye, og dyrke fællesskaber. En ”Zero Sugar, Zero Waste-ambassadør.”


Vi har efterfølgende lavet et interview med netop Annette Spanggard fra Coca-Cola som uddyber samarbejdet! Det kan du læse her.Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.