2023 var endnu et begivenhedsfuldt år for danske Les Deux. I forlængelse af den store europæiske succes, har tøjbrandet taget det ultimative skridt for en skandinavisk forretning. De har nemlig oprettet selskab, kontor og bygget eget lager i mulighedernes land, USA. Den beslutning har allerede vist sig at være en god ide, hvor Les Deux blandt andet er på hylderne (og sælger godt) i de ikoniske varehuse Bloomingdale’s. Samtidig har man bygget et nyt varehus i Danmark og realiseret de ambitiøse vækstplaner med det svenske investeringsselskab Röko med på rejsen.

Det er alt sammen velbelyst her i spalterne. Men efter 12 år er det stadig Les Deuxs founders, der står i spidsen for selskabet. Andreas von der Heide og Kristoffer Haapanen deles fortsat om CEO-posten med klare definerede roller. Det er der blevet lagt mærke til, og noget utraditionelt er repræsentanter for et modefirma nomineret til “Årets CEO” blandt landets SMV virksomheder. Det har arrangørerne bag prisen offentliggjort i ugens løb. Det er en pris der hylder de personer, der er med til at drive og udvikle landets virksomheder og samtidig sætter fokus på de personer fra topledelsen, der har opnået mærkbar succes.


"De har et flot fokus på medarbejdere og er velorganiserede."

Kristoffer Haapanen

Andreas von der Heide & Kristoffer Haapanen


I indstillingen skriver “Årets SMV” blandt andet:

“Andreas og Kristoffer er en spændende og velspillende duo. De har selv skabt virksomheden fra grunden, og de er kulturbærere før som nu, hvor de holder fast i ejerlederånden. De har været igennem en flot rejse fra 2011, hvor de bl.a. har vækstet og solgt fra til kapitalfond. Det er en imponerende vækst og indtjening i et konkurrencepræget marked, hvor de har formået at brande og positionere sig stærkt. De har et flot fokus på medarbejdere og er velorganiserede. De har også en stærk social profil.”

Du kan stemme på Andreas og Kristoffer ved at sende en sms: DIREKTØR 2 til 1245 (Koster alm. SMS-takst)

Sidste år vandt Signe Cederstrøm fra RESINO INKS A/S Du kan læse mere om finalisterne her.


Fik du læst? Tæt på Hird  Consulting

 Anna Fast Nilsson: Selvfølgelig har start- og scale-ups også brug for hjælp til rekruttering

Læs interviewet her.


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.