Jeg synes, at fodboldhold er med til at definere en by.”

Sådan lyder det fra Lars Seier i podcasten “Ikke et ord om politik”. Bag podcasten står politikeren Morten Messerschmidt, som hver fredag vil invitere en af sine venner forbi, hvor de skal snakke om alt andet end politik.

Et af de emner, som de helt naturligt kommer ind på, er Lars Seiers engagement i F.C. København, som han bekendt er medejer af. Her kommer Lars Seier ind på nogle interessante betragtninger om ambitionerne for F.C. København.

Han siger blandt andet:

“Jeg synes, at fodboldhold er med til at definere en by. Vi arbejder meget på at engagere hele københavn i F.C. København. Da vi vandt mesterskabet, arrangerede vi en fest/koncert, som vi lagde udenfor stadion, så folk uden en billet også kunne deltage i det. Vi har store fanmarch, hvor vi er flere tusinde københavnere, der spadserer til PARKEN.”

Lars Seier fortsætter:

“Jeg ser gerne, at FCK tager den der “flagship-rolle” som en del af det kulturelle i København. Jeg synes, at det går rigtigt godt. Vi kan se en enorm opbakning i forhold til for år tilbage, især blandt unge mennesker. Det, synes jeg, er glædeligt. Det giver noget at samle sig om.”


Lars Seier

Lars Seier Christensen


Lars Seier havde ret!

Har du læst?

Fra “Dontt mener” d.  22. juli 2023

4 år efter FCK-opkøbet: Lars Seier havde ret!
Kommentar: Har Seier været den vigtige ligevægt mellem bestyrelse, direktion og ejerskab?

– Erik Skjærbæk lytter
– Tæt på direktionen

LÆS DEN HER.

Erik Skjærbæk

Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.