Den nye 3 trøje for FC København er landet. I samarbejde med F.C København bringer vi her de første billeder af den.

Det er efterfølgeren på den populære “ICE KID” trøje. ( Som du kan læse om her )
Her var fokus, at få trøjen ud i byen. “Fra Parken til gaderne”
Det er stadig fokus. Kom tættere på trøjen, klubben & kampagnen her.

DET SKRIVER F.C. KØBENHAVN OM TRØJEN:

F.C. KØBENHAVN THIRD JERSEY 2020

Vores nye røde 3. trøje med hvide og sorte detaljer er nu landet i Fanshoppen og er klar til at indtage gader, stræder og stadioner. Vores logo, våbenskjoldet i nakken og stjernerne følger trøjens look i sorte og hvide nuancer.

>>> Se nærmere på den nye trøje her! 

På torsdag kan den ses i aktion!
Allerede på torsdag mod FC Lugano kan du opleve trøjen i aktion, når vores spillere trækker i den nye Third Jersey 2020 til den vigtige Europa League kamp i Schweiz.

THIRD JERSEY 2020 | KØBENHAVN

Københavns #11, Mohamed Daramy


HER ER KAMPAGNEN OPTAGET

Konditaget Lüders er et unikt byrum på toppen af et parkeringshus i Nordhavn. I det tæt bebyggede område giver det 2.400 m2 store tag plads til et alternativt aktivitetsrum og legeplads, som er tilgængeligt for alle. JAJA Architects har designet bygningen, der rejser sig 24 meter fra jorden og dermed kan prale med en flot udsigt over havnen og Øresund fra taget.

Tag børnene med på en aktiv udflugt eller brug tagets faciliteter til din morgengymnastik. Konditaget Lüders har plads til mange forskellige typer træning, blandt andet crossfit, TRX-træning, box jumps, panna fodbold, en 60 meters sprintbane, trampoliner, gynger og en klatrespiral.

DONTT.DK TROR PÅ EN STÆRK HOVEDSTAD I ET LILLE LAND!