I 2015 blev virksomheden About Vintage startet af Thomas Andersen og Sebastian Skov Regeser. Det var med en mission om et alternativ til de dyre designer ure, som er de færreste forundt. Deres fortælling er i den grad blevet til virkelighed. Nu kigger brandet for alvor mod udlandet. Som led i den strategi kan de i dag præsentere et parterskab med mægtige AC Milan fra Italien. De bliver fodboldklubbens eneste ur-partner.

Tidligere har de fortalt, hvordan de startede med 50.000 kr. hver for 6 år siden, aldrig haft et underskud og nu vurderet til at være mere end 100 mio. kr. værd.
Det har fået både urgrossisten Stæhr og investeringsvirksomheden Brygge Partners til at købe sig ind i virksomheden. Det har medført en yderlig vækst, hvor potentialet i især Asien kun overgår fantasien. Samarbejder med fodboldklubber er ikke uvant for About Vintage. De er nemlig officel partner med Byens Hold og danske mestre fra F.C. København.

På Linkedin fortæller Thomas Andersen, Co-Founder i About Vintage om samarbejdet. Han skriver blandt andet:

Vi knokler hver eneste dag, vi er passioneret hver eneste dag, og vi gør alt hvad vi kan for at have det sjovt hver eneste dag. Hvis vi ikke udvikler, så afvikler vi og når vi burde gå to skridt tilbage går vi fire skridt frem! E-commerce er ikke nemt i tiden efter Covid. Men vi vælger selv, hvor vi ender og jeg er ovenud stolt af det som hele AV-familien igen formår at bygge med de ydmyge midler og alt for stramme deadlines vi altid arbejder med❤️

I dag står lille About Vintage sammen med AC Milan og lancerer et historisk partnerskab på den helt store scene, vi hylder som altid de store øjeblikke, og i dag er et helt specielt øjeblik for mig som ALTID var AC Milan, når der blev spillet Championship Manager tilbage i 90’erne og mit forsvar bl.a. bestod af Maldini, Baresi og Costacurta.

I dag holder jeg trøjen og præsenterer samarbejdet og uret sammen med Franco Baresi. En oplevelse jeg deler med AV-holdet og en bedrift vi har været 100% fælles om.”

Thomas Andersen og Sebastian Skov Regeser i selskab med repræsentanter fra AC Milan. ( Blandt andet legendariske Franco Baresi.) 

Tidligere har About Vintage lavet ur med de danske mestre fra F.C København.
Det samarbejde kan du læse mere om her.

Det nye AC Milan x About Vintage ur.

Thomas Andersen (tv.) og Sebastian Skov Regeser (th.)