Til sommer får København et nyt iværksætterkontor. Det er skabt i et samarbejde mellem Nordic Female Founders med Anne Stampe Olesen og Mia Wagner i front, og så Jeudan, som er Danmarks største børsnoterede ejendomsvirksomhed. Deres vision er at skabe et fælleskab, hvor der er plads til sparring imellem iværksætterne. Der er i alt plads til 120 iværksættere fordelt på deres 1.500 kvadratmeter.

Nu er der så kommet et ansigt på, hvem der skal stå i spidsen for det spændende intiativ. Det bliver den tidligere TV-vært Lotte Thor Høgsberg, der tiltræder i stillingen kaldet kultur- og indholdschef. Hendes rolle bliver at skabe en stærk kultur, men også sikre at der altid vil være et stærkt program med workshops om forretningsdrift og -udvikling, inspirerende oplæg om vigtige temaer på vækstrejsen og relationsskabende netværksarrangementer.

Lotte Thor fortæller:

”For mig at se lever vi i en hel unik tid, hvor det er tydeligt, at vi kan skabe resultater ved at styrke hinanden. Derfor er jeg særligt glad for at skulle være med til at stå i spidsen for det første hus herhjemme, der skaber den form for empowerment af mennesker. Det bliver et hus, hvor vi tilbyder vores medlemmer de værktøjer og det indhold, de har brug for, når de skal bygge og vækste stærke forretninger. Vi vil inspirere hinanden og spille hinanden gode. Jeg får som kultur- og indholdschef i Female Founders House mulighed for at kombinere de to verdener, jeg går allermest op i: erhvervsmæssig og personlig udvikling hos især kvinder, og jeg glæder mig så meget til at komme i gang med at skabe empowerment.”


"Vi brænder for at bygge virksomheder og øge diversiteten.."


Klar til næste niveau

Valget er faldet på Lotte Thor, da Nordic Female Founders kan se, hun med sin erfaring og værdier kan bidrage til, Female Founders House allerede fra første dag vil være et professionelt hus, hvor der bygges bedre og større virksomheder gennem øget diversitet. Founder-teamet Anne Stampe Olesen og Mia Wagner siger i en fælles udmeldning:

“Vi har valgt et stærkt ansigt, en stærk stemme og ikke mindst en stærk repræsentant for alt det, vi står for. Lotte brænder lige så meget som os for at bygge virksomheder og øge diversiteten i dansk iværksætteri, så flere kvinder kan få mulighed for at skabe succesfulde, skalerbare virksomheder. Hun er med sit drive og væsen den helt rigtige til at stå for at skabe den helt rette kultur i huset.”

Mia Wagner og Anne Stampe Olesen, foundere af Nordic Female Founders


Vild med Bornholm?


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.