Julen er forbundet med traditioner, og et af de største tilløbsstykker for københavnerne, har været at stå klar på Kongens Nytorv, når Hotel d’Angleterre afslører årets juleudsmykning. Her på dontt.dk har vi de sidste mange år endda dækket den live. Men sådan bliver det ikke i år.

Med coronavirus “hængende” over os, så har hotellet valgt at aflyse. De seneste år har op til 30.000 besøgende samlet sig omkring.

“Vi ser desværre ingen anden mulighed end at aflyse vores traditionelle lystænding i år. Vi har ventet lang tid med at træffe beslutningen, i håbet om at situationen ville ændre sig, men med de nuværende perspektiver har vi ikke set en anden udvej,« lyder det fra Hotel d’Angleterre direktøren Lucas Johansson i en pressemeddelse.”

“Det er med tungt hjerte, at vi må aflyse denne traditionsrige begivenhed, men i den nuværende situation ville det være uansvarligt at give anledning til, at så mange mennesker samles.”

Hotel d’Angleterre oplyser, at der vil blive hængt jylepynt på d’Angleterre, men i en mindre skala. Hotellet har været pyntet op længere end vi kan huske, men traditionen med at samles tog for alvor fart i 1999.

"Vi har ventet lang tid med at træffe beslutningen, i håbet om at situationen ville ændre sig." 

Lucas Johansson, hoteldirektør

HAR DU LÆST?

Vi har tidligere bragt et interview med hoteldirektør Lucas Johansson:

“Jeg tror på, at mennesket er nysgerrigt”
Læs det her.