Den danske ur-ekspert Kristian Haagen og slipsemærket AN IVY har allieret sig om en ny minikollektion bestående af silke-items som neckerchiefs og slips, der lander på lørdag d. 5. september.

Normalt er det i ur-branchen, at Kristian Haagen udfolder sig, men i et nyt designsamarbejde er den anerkendte ur-ekspert teamet op med det danske slipsemærke AN IVY for at bringe silketørklædet tilbage om halsen på de danske-og internationale mænd. Sammen har parterne skabt en minikollektion, som tager sit afsæt i en fælles kærlighed for luksuriøse accessories i silke, og ikke mindst de uniforms–inspirerede neckerchiefs, som i en årrække har været en fast del af Haagens hverdagsgarderobe.

Det fortæller An Ivy, som for alvor blev landskendte herhjemme i Løvens Hule, men forlængst er vokset ud af “løve-boksen”, og etableret sig på markedet. 

Alexander Gram, Co-founder hos AN IVY uddyber:
“Det er første gang, vi laver neckerchiefs hos AN IVY, og vi tilføjer dermed en ny produktkategori til vores voksende portefølje. Og jeg kunne ikke komme i tanke om en bedre medafsender end vores gode ven, Kristian Haagen. Kluden er en så integreret del af hans uniform sammen med cargo-bukserne, de markante briller og Red Wing-støvlerne, og dermed er han beviset på, at man ikke nødvendigvis behøver at klæde sig i jakkesæt til hverdag for at være pyntesyg og binde et stykke silke om halsen – uanset om det er neckerchiefs eller slips”

Om samarbejdet siger Kristian Haagen:
“Som søn af min far, der ofte gik med ”charmeklud”, tog jeg denne beklædningsgenstand til mig og startede med at bære Nørgaard tørklæder i gymnasiet. Siden overtog jeg min hunds tørklæde og gik med det i flere år. Trods den egentlig gode kvalitet, så måtte selv det tørklæde lade livet. Og hvorfor så ikke kreere sin egen kollektion af neckerchiefs. Endda i det fineste silke og med mønster, der kommer fra mit eget hoved.”

"Som søn af min far, der ofte gik med ”charmeklud”, tog jeg denne beklædningsgenstand til mig og startede med at bære Nørgaard tørklæder i gymnasiet. Siden overtog jeg min hunds tørklæde og gik med det i flere år. Trods den egentlig gode kvalitet, så måtte selv det tørklæde lade livet."

Kristian Haagen

Minikollektionen består af fire neckerchiefs samt ét slips. Alt i 100% silke. Her introducerer Haagen og AN IVY blandt andet to neckerchiefs, som i farvekombinationer og mønstre bygger på referencer til nogle af Kristians Haagens favoritarmbåndsure fra sin personlige – og meget misundelsesværdige – samling. De øvrige designs på både neckerchiefs og slips er designet i subtile fortolkninger af det tidløse camouflage-mønster, som ligeledes står Kristian Haagen nært, når det kommer til ikoniske elementer fra herregarderoben. Det kan købes fra på lørdag.

Læs med senere på dontt, hvor AN IVY fortæller mere om deres 2020 på dontt.dk.