“Vi ved, at en af de ting, der slider mest på klimaet, er overproduktion og overdreven brug af planetens ressourcer.”

Ordene faldt fra Katrine Lee Larsen, founder af det fremadstormende danske brand Copenhagen Cartel, på dette medie tidligere i år.

Her fortalte hun om, hvordan Copenhagen Cartel vil transformere hele deres produktionskæde, så brugte ressourcer og styles finder tilbage til produktionsloopet og bliver til nye varer igen og igen. Det kan du læse mere om her.

Nu sætter Copenhagen Cartel yderligt ind i et nyt stort samarbejde med bilgiganten Ford.

Helt konkret handler det om, at Copenhagen Cartel fremadrettet vil køre 100% elektrisk rundt i landet. Ford har netop lanceret sin første fuldelektriske varebil, Ford E-Transit, og i den forbindelse så parterne et oplagt samarbejde. Begge parter beskriver det som et match made in heaven.

Lene Dahlquist, Nordisk PR- og kommunikationschef for Ford fortæller til dontt.dk:

“Med tanke på hvilke værdier Copenhagen Cartel repræsenterer, så var der ingen tvivl om, at de naturligvis skulle køre 100 % elektrisk på deres ’Roadshow’ landet rundt. Katrine og Copenhagen Cartel tapper direkte ind i vores globale sustainability strategy, og jeg håber, at vi i fællesskab kan være med til at gøre vores verden bare en lille smule bedre.” 

Katrine Lee Larsen (tv.) og  Lene Dahlquist (th.)

 

Lene Dahlquist, Nordisk PR- og kommunikationschef for Ford fortsætter:

Copenhagen Cartel laver et kæmpe stykke arbejde for at bekæmpe plastikforureningen i havene omkring os. Det er tydeligt, at arbejdet ikke kun ligger i den fysiske indsamling af affald, men i lige så høj grad i at sætte fokus på vores allesammens forbrugsvaner og øge vores fokus på genanvendelse og bæredygtighed. Den passion lyser ud af Katrine Lee Larsen og Copenhagen Cartel, og det kan vi som brand kun bakke op omkring.”

Katrine Lee Larsen, founder af Copenhagen Cartel er ligeså begejstret:

“Hos Copenhagen Cartel omgiver vi os med ligesindede, der elsker havet lige så meget, som vi selv gør. Derfor er vi stolte af vores partnerskab med Ford, som støtter vores kamp for en renere natur med 100 % elektrisk transport. For jo flere, der støtter vores mission, jo større forskel kan vi gøre. Samarbejdet muliggør, at vi kan komme rundt i landet og sprede vores budskab, facilitere endnu flere clean-ups langs de danske strande og dermed fjerne mere plastik og affald.”

"Hos Copenhagen Cartel omgiver vi os med ligesindede, der elsker havet lige så meget, som vi selv gør. Derfor er vi stolte af vores partnerskab med Ford."

Katrine Lee Larsen

Rullende showroom og prøverum

Mens Copenhagen Cartels ene nye bil (Mustang Mach-E) skal bruges som en klassisk repræsentant bil, når Copenhagen Cartel besøger nuværende og kommende forhandlere i hele landet, så får E-Transit en lidt anderledes rolle.

Fords varebiler er mangeårig markedsleder herhjemme og det oplagte valg for blandt andre håndværkere, men denne gang er værktøjet i lastrummet droppet, og i stedet er varebilen blevet ombygget, så den nu fungerer som en sjov og anderledes pop-up shop for Copenhagen Cartel. Varebilen skal køre land og rige rundt til diverse events, hvor den, udover at fungere som pop-up shop for brandets nyeste badetøj, også kommer til at spille en vigtig rolle i Copenhagens Cartels oprydningsarbejde. Her kan det indsamlede affald nemlig nemt smides ind i varebilens store lastrum, når det skal køres fra de mange clean-up events og til genbrugsstationen.


Tilmeld gratis

Continued….

Få en ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København!

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.