I dag har Female Invest sat en historisk milepæl. Allerede efter 20 min. kunne de melde udsolgt af deres folkeandele (crowdfundingrunde), hvilket indbragte omkring 7 millioner danske kroner.

Den danske virksomhed, grundlagt i 2019, har udviklet sig til et globalt community med over 66.000 kvindelige medlemmer fra 125 forskellige lande.


I en mail til deres støtter skriver Female Invest:

“Dette er den første crowdfunding nogensinde i Female Invests historie, og det har slået rekorder, vi aldrig turde drømme om! Aldrig før har så mange kvinder tilmeldt sig en crowdfunding på Seedrs, og vi er den mest populære crowdfund nogensinde på platformen. Over 13.000 medlemmer har tilmeldt sig. Hvor fantastisk er det?! Vi er helt oppe at flyve. Vi har sigtet efter mere end bare vækst med denne crowdfunding. Vi ønskede at give vores medlemmer mulighed for at blive en aktiv del af vores mission om at skabe reel forandring, og nu har vi nået det mål. Det er en vild tanke. Sammen skaber vi nu historie. Sammen skaber vi en bedre økonomisk fremtid for kvinder over hele verden.”


Female Invest er ikke blot en stor inspiration for mange danske virksomheder, men deres crowdfunding-kampagne kunne kun lade sig gøre, fordi de er baseret i London. I Danmark begrænser lovgivningen desværre APS-selskaber i at foretage crowdfunding. Der er dog håb om ændring i nær fremtid. Ifølge Regeringens udkast til en ny iværksætterstrategi er dette et af de områder, der skal adresseres. Som man siger, bedre sent end aldrig!

Female Invest


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.