Som reglerne foreskriver det, så skal fondsbørsnoterede selskaber straks meddele, når der sker væsentlige ændringer i forhold til det forventede. Derfor tikkede følgende besked ud, efter F.C Københavns nederlag i Europa i torsdags: 
“Efter resultatet af aftenens kamp mod HNK Rijeka har F.C. København ikke længere mulighed for at deltage i gruppespillet i UEFA Europa League i 2020. I forlængelse heraf ændres forventningerne for PARKEN Sport & Entertainment A/S for 2020 fra en omsætning i niveauet 550 til 650 mio. kr. og et resultat før skat på -200 til -150 mio.kr. til en omsætning i niveauet 485 til 585 mio. kr. og et resultat før skat på -250 til -200 mio.kr”

En kæmpe skuffelse for københavnerklubben, hvor europæisk gruppespil er en naturlig del af spillekalenderen.

Om situationen siger FCK-formanden Bo Rygaard:

”Det er selvfølgelig en stor bet for os både sportsligt og økonomisk, og alle i og omkring klubben er skuffede og ærgerlige over resultatet,” siger Bo Rygaard, formand i Parken Sport & Entertainment.

“Vi ved alle, at vi ikke har fået den start på sæsonen, vi havde ønsket os, og det har selvfølgelig bragt os i en position, vi ikke ønsker at være i. Derfor arbejder vi fokuseret videre på alle niveauer for at bringe os tilbage på ret kurs hurtigst muligt.”

“Lige nu har vi alle fokus på kampen på søndag og ikke mindst på at få afsluttet transfervinduet bedst muligt, så vi står med den rigtige trup til de opgaver, der venter os. Vi har været i udfordrende situationer før og rejst os fra dem. Det kommer vi til at gøre igen,” siger Bo Rygaard til fck.dk

KULTURELT FLAGSKIB!

Har du læst?

Læs eller genlæs vores interview med FCKs kommercielle direktør, Jacob Lauesen.
Kom tæt på F.C. Københavns kommercielle planer her.