I forrige måned bragte vi historien om, at  bryggerigiganten fra Carlsberg havde investeret i bryggeriiværksæterne fra Mikkeller. (Den kan du læse her.) Nu er der igen nyt fra Mikkeller med Mikkel Borg Bjergsø, founder, i spidsen for det hele.

For når Tivoli slår dørene op til sommersæsonen i år, så har Mikkeller overtaget driften af den legendariske kro i Tivoli, nemlig Færgekroen.

En klassisk dansk krooplevelse med et moderne twist. Det er ambitionerne, lyder det fra bryggeriet. Du vil stadig kunne finde alle de klassiske retter, men menukortet vil også byde på en række vegetariske retter. Og når det nu er Mikkeller, der står bag, vil der, ikke overraskende, også være Mikkellers verdensberømte øl på kortet. Færgekroen er – udover en kro – også et lille bryggeri. Derfor vil Mikkeller brygge en ny øl, som kun brygges og kan fås på Færgekroen samt sæson-øl, som skifter efter årstiderne foruden det faste sortiment på cirka 20 haner.

Færgekroen har i øvrigt været i Tivoli i 90 år.

Færgekroen Mikkeller

Mikkel Borg Bjergsø


Vi skal være en af landets bedste

Mikkel Borg Bjergsø fortæller:

“Det har længe været en drøm for os at kunne åbne en restaurant i Tivoli. Så da vi fik chancen for at overtage en så ikonisk beværtning som Færgekroen, var vi ikke i tvivl. Målet er, at Færgekroen med Mikkeller ved roret bliver en af landets bedste kroer – med eget mikrobryggeri, autentisk kromad og en afslappet atmosfære, hvor både unge, gamle, stamgæster og turister får en god oplevelse.”

Mikkel Ustrup, som er high end director i Tivoli uddyber:

”Vi er meget glade for samarbejdet, som uden tvivl kan være med til at hæve det gastronomiske niveau i Tivoli. Vores mål er, at maden og drikkevarerne skal være forlystelser i sig selv, og noget man tager i Tivoli for at opleve på linje med forlystelser og koncerter, og her passer Mikkellers brand perfekt ind. Det borger for høj kvalitet og nytænkning, og har et godt navn verden over. Vi håber, at Færgekroen vil blive et populært tilholdssted for såvel familier og koncertgæster som gastronørder og ølentusiaster i alle aldre.”

Færgekroen

Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.