Parken Sport & Entertainment forventer at præsentere en ny strategi ved årskiftet. Det fortæller Allan Agerholm nu efter at have siddet et lille halvt år som bestyrelsesformand for selskabet. I sidste uge åbnede Parken op for muligheden omkring at splitte selskabet op i flere dele, og overfor Børsen uddyber han nu et par af sine tanker. Her fortæller han, at han har præsenteret en ny strategiplan for bestyrelsen.

Allan Agerholm:

“Det er en nøglekomponent i at synliggøre de forskellige forretningsområders styrker og evner. (red. At splitte selskabet op.) Det giver os samtidigt mulighed for aktivt at arbejde med dem hver for sig og gøre dem stærkere. Vi har en vanvittigt stærk forretning, der på mange områder gør det virkeligt fint. Men vi har mulighed for at vokse betragteligt, hvis vi gør nogle ting anderledes. Jeg mener, at vi kan blive bedre til at tjene penge – særligt i regi af Parken og FCK.”

I interviewet fortæller Allan Agerholm også, at han pt. fungerer som daglig leder af selskabet. Omkring den mulige investering, så understreger han at det først bliver langt inde i 2022, at bestyrelsen tager stilling til, om der er behov for yderligere investeringer i de enkelte forretningsområder_

“Når man taler investering, kan man selv løfte noget af det. Men når det kommer til at udvikle Parken og stadion, så kan det godt være, at vi ikke har den økonomiske muskel selv, men har brug for at trække en partner eller to ind. Det kan være fonde, realkredit eller ejendomsudviklingsselskaber, det er ikke afgjort i dag.”

Parken Sport & Entertainment består i dag, af det danske nationalstadion Parken og fodboldholdet FCK, et ejendomsselskab samt feriecenteret Lalandia i henholdsvis Rødby, Billund og snart Søndervig.

Allan Agerholm FCK

Bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment, Allan L. Agerholm


Har du læst?

Tæt på PARKENs nye topboss. Lær Allan Agerholm at kende her.
F.C. København undersøger muligheden for investering. Læs her.


Creators

En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.
Tilmeld gratis her.