Hvis du går med drømmen om at eje dit eget badehotel, så er det nu du skal slå til. Det berømte bornholmske badehotel, Stammershalle Badehotel er nemlig sat til salg.
Badehotellet der ligger mellem Allinge og Gudhjem på Bornholms østkyst, daterer sig tilbage til 1828. Badehotellet skriver sig med sin arkitektoniske fremtoning ind i historiebøgerne som stedet, hvor det finere borgerskab fra København søgte til for at få frisk luft, ro og havbad. I dag hører Stammershalle Badehotel til eliten af danske badehoteller, og det kulturhistoriske hotel, med tilhørende restaurant, har en lang historik med priser og hæder fra både ind -og udland.

Det er Bornholms nye ejendomsmæglere Mads Bruun og Nanna Löwe Bruun der skal stå for salget. De solgte tidligere på året Melsted Badehotel. (Læs mere her.)
Hvis man ikke har mulighed for at købe hotellet, så får man hurtigt lyst til et besøg. Læs bare Mads Bruuns beskrivelse af hotellet:

“Beliggende højt på en klippegrund, med fri udsigt over den rå klippekyst og Østersøen, har Stammerhalle Badehotels nuværende ejere, Henriette Lassen og Henrik Petersen, siden 2011 med stilsikker smag, ført det gamle og nedslidte badehotel, tilbage til den dets storhedstid. Hotellet har i dag 15 distinkte værelser – alle med toilet og bad, nogle med tilstødende stue, andre med balkon, og næsten alle med havudsigt.
Hotellets restaurant er beliggende med panoramaudsigt over klipperne og Østersøen og råder over 50 indendørspladser, med mulighed for servering på to forskellige udeområder. Restauranten har, ligesom hotellet, i mange år været blandt Bornholms førende spisesteder og er anerkendt for deres enkle fransk/nordiske menu med udgangspunkt i nærhedsprincippet og det bornholmske spisekammer. Restauranten er bl.a. medtaget i Den Danske Spiseguide, White Guide Danmark og White Guide Nordic. Restauranten har modtaget flere særdeles flotte anmeldelser gennem årene. Desuden har hotellet et smukt private dining room/konferencerum med plads til 28 personer med direkte udgang til en kæmpe terrasse ud til havet.”

Det seneste år har Bornholm mærket en tilgang på 15% flere turister. Stammershalle Badehotel er indbegrebet af dansk sommer, og med sin helt unikke placering på nordøstbornholm indbyder badehotellet i den grad til afkobling fra al den tumult, der omslutter mange i hverdagen. Hotellet har en stemning og ferieform, som i tiltagende grad er i fremgang, og som ikke tilbydes eller findes mange steder.   

Vi slækker ikke

De nuværende ejere havde en ambition og en målsætning, da de købte hotellet for ti år siden. Og det var at skabe ”et lille hotel med et stort køkken”.  Målsætningen er for længst nået, og i dag er Stammershalle Badehotel en af Danmarks foretrukne Badehoteller, hvor både de lokale, men også gæster fra hele verden, kommer igen år efter år. Henriette fortæller: ”Vi står her i dag og ved, vi har skabt en samlet succes, og hotellet er i dag et Danmarkskendt badehotel. Hvert år har vi formået at øge belægningsprocenten og fortjenesten. Vi har forlænget sæsonen til gavn og glæde for både gæster og ansatte, der kommer igen og som gensidigt kan huske hinandens navn. Det føles fantastisk, men vi er klar til at give stafetten videre – til de helt rigtige. Vi har haft nogle fantastiske år med dejlige gæster og oplevelser. Men nu er tiden moden til, at andre overtager opgaven, og udvikler hotellet endnu mere”. Henrik uddyber: ”Det skal selvfølgelig understreges, at både hotellet og restauranten drives videre upåvirket af, at hotellet nu er til salg. Alle reservationer og arrangementer gennemføres selvfølgelig ligesom at der stadig tages imod reservationer både for i år og ud i fremtiden. Vi har stadig masser af blod på tanden og agter på ingen måde at slække på vores ambitionsniveau, mens hotellet står til salg”.

Du kan se hele salgsopstillingen her.

GUIDE |

Besøg dontt.dks helt egen bornholmerguide med øens iværksættere, oplevelser, tip og fif. Oplev her.