“Man må aldrig tage et “nej” alt for personligt”

Sådan sagde Lasse Søkilde, Founder og CEO af den danske virksomhed Bold Drinks, i et tidligere interview på dontt.dk Men blandt de mange nej’er som man oplever som iværksætter, har Bold Drinks i den grad oplevet “ja” siden i 2022. “ja hatten”.

I 2022 gik Bold Drinks nemlig fra 600 til 3000 forhandlere. De lancerede i udlandet og senest lancerede de en zero-variant, som de første i europa. I dag er de så klar med den første 2023-overraskelse. I dag lancerer Bold Drinks en ny version af sin iskaffe i alle deres butikker. Denne gang er det med chokoladesmag.


"Vi skal sælge omkring 4 millioner dåser i 2023".

Lasse Søkilde

Lasse Søkilde:

“Jeg har længe syntes, at der har manglet en chokoladedrik, der var stilren og talte til voksne. Kakaomælk er ofte en halv dessert eller også minder det for meget om børnefødselsdag og røde balloner. Lige fra dag ét i Bold har jeg derfor drømt om at skabe lettere adgang til iskaffekategorien og samtidig lave et chokoladeprodukt, som giver et koffeinspark. Derfor har vi nu samlet det bedste fra to verdener i en ny iskaffevariant: En triple espresso blandet med rigtig chokolade.”

I følge Lasse Søkilde er “kategorien” generelt i voldsom vækst. Der forventes en yderlig vækst på 20% alene i 2023. Derfor håber og forventer Lasse Søkilde at Bold Drinks i år kan sælge omkring 4 millioner dåser. (De solgte 2,5 millioner i 2022.)

Lasse Søkilde fortæller videre:

“Markedet er fordoblet i værdi på blot to år, og der er mange mennesker, der endnu ikke er hoppet med på iskaffe-bølgen. Derfor kommer vi til at skubbe kraftigt på med øget markedsføring i 2023 sammen med vores nye produkt. Vil vi være med til at drive nye forbrugssituationer frem, skabe nye kaffevaner og tilbyde folk noget, de har manglet.”


Læs det store interview

Du kan læse vores samtale med Lasse Søkilde her fra tidligere.

 “Man må aldrig tage et “nej” alt for personligt”. Læs med her!

Bold Drinks

Creators

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.

Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.