Selskabet bag verdens største kryptobørs, Binance breder sig med hastige skridt i Europa og har nu licens i 7 lande, heriblandt i vores naboland Sverige. Men netop i skandinavien er handel med krypto ikke noget, der er slået igennem for alvor sammenlignet med flere andre lande.

Vurderingen stammer faktisk fra Binance selv. De har nemlig lavet en stor global undersøgelse, hvor man i Danmark har spurgt flere tusinde.

Roy Van Krimpen

 Roy Van Krimpen, Regional Lead for Norden hos Binance.


Roy Van Krimpen, Regional Lead for Norden hos Binance fortæller:

“Danskere har høj tillid til regeringen og til medierne, sammenlignet med for eksempel USA. Men her er lavere tillid til nye ting og ny teknologi. Vi ser heller ikke så mange krypto-selskaber her. Vi arbejder vi på at skabe et community her i Danmark omkring krypto. Når interessen for krypto er lavere her end generelt i EU, så hænger det også sammen med manglende viden. Så vi prøver at undervise folk og skabe et community, så man altid kan få hjælp”

Her på “kanalen” blev vi nysgerrige om grunden. Danmark er et af verdens mest digitaliserede lande, så hvorfor er andre lande længere fremme? Er det for farligt? Besværligt? Eller har vi, som Roy peger på, bare ikke nok kendskab til det.

OM BINANCE OM BINANCE OM BINANCE

Stiftet i 2017 i Kina af Changpeng Zhao, men flyttede samme år til Japan.
Verdens største kryptobørs, altså en markedsplads for køb og salg af kryptovalutaer og andre krypto-produkter.
Binance udsteder i samarbejde med Visa- og Mastercard betalingskort, så man kan betale fra sin beholdning af kryptovaluta med et normalt betalingskort.
Binance ejer en andel af Forbes og er hovedpartner på The Weeknd's 'After Hours Til Dawn' tour.

Verden af kryptovalutaer er, om vi vil det eller ej, et område i konstant udvikling, som har vundet popularitet i de seneste år. Ifølge Statista forventes omsætningen på kryptovalutamarkedet at nå op på 61,94 mia. euro i 2027, og antallet af brugere vokser hurtigt.

Men nysgerrighed skal aldrig tage overhånd. For hvis man overvejer at forsøge sig i kryptovalutaverdenen, er det vigtigt at gøre det på en sikker og ansvarlig måde – som med alt andet i livet.

Efter grundig research har vi 5 essentielle tips til dig her. De er udarbejdet i samarbejde med Roy Van Krimpen, Regional Lead for Norden hos Binance.

Uddannelse

Før du investerer i kryptovalutaer, er det grundlæggende at forstå, hvordan de fungerer, og hvad deres formål er; og at forstå blockchain, den underliggende teknologi, de er baseret på. For at uddanne dig selv, er kilder som CoinMarketCap og medier med fokus på krypto meget nyttige, da de giver opdaterede oplysninger, analyser og indsigt i verdenen af digitale valutaer. Binance Academy, Binance’s gratis læringsportal, tilbyder også en bred vifte af uddannelsesressourcer og emner, herunder blockchain, kryptovaluta, sikkerhed, teknologi og meget mere.

Research

Som med enhver anden form for investering er det vigtigt at forstå, hvad du investerer dine penge i. Hver kryptovaluta har sit eget formål og værditilbud, så det er vigtigt at forstå de faktorer, der kan påvirke deres præstationer. Nogle af de grundlæggende spørgsmål, du bør stille dig selv, før du investerer, er: Er denne kryptovaluta deflationær eller inflationær? Hvad er dens underliggende teknologi, niveauet af adoption eller den samlede markedsværdi?

Husk, at mange af de mest succesfulde projekter tilbyder nytteværdi, som er designet til at understøtte udviklingen af Web3, den næste generation af internettet. Ved hjælp af research kan du identificere og støtte de projekter, som du mener kan have den mest transformerende indvirkning på udviklingen af Web3.


Binance

 Changpeng Zhao, CEO & co-founder


Søg efter troværdig information

På et marked i konstant forandring som kryptovalutaer er det vigtigt at stole på nøjagtige og opdaterede informationskilder. Der findes mange selvudråbte “kryptoeksperter” derude, så det er vigtigt at sørge for at bruge pålidelige og etablerede kilder, når du undersøger kryptovalutaer og træffer investeringsbeslutninger. Binance sørger for at holde brugerne opdateret med markedsnyheder og analyser gennem flere kontaktpunkter – Binance Blog, webinarer, månedlige markedsundersøgelser og tendenser – for at hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger.

Definer din risikoprofil

Før du investerer, skal du beslutte, hvor meget du er villig til at investere og risikere, og hvor risikabel investeringen skal være. Det er vigtigt at blive bevidst om din personlige risikoprofil og investeringshorisont. De største kryptovalutaer – som Bitcoin eller Ethereum – anses for at være de mest pålidelige kryptovalutaer, men de er stadig volatile. Som med enhver form for investering er det vigtigt, at du kun investerer, hvad du har råd til at tabe. Start med en lille investering for at gøre dig fortrolig, og efterhånden kan du øge og sprede dine investeringer.

Kom godt i gang

Når du føler dig klar til at starte din kryptorejse, skal du vælge en platform, som du har tillid til. Der opretter du din egen tegnebog – din digitale bankkonto, der gemmer dine private nøgler og holder din krypto sikker og tilgængelig. Nu er du blevet mere bevidst om de forskellige kryptovalutaer, din risikoprofil og de aktuelle tendenser og kan træffe en informeret beslutning. Hvis du ikke har investeret i kryptovalutaer før, kan det virke overvældende. Men med forberedelse, research og forsigtig risikostyring kan det være en moderne og innovativ måde at komme i gang med din investeringsrejse på og en måde at blive involveret i de projekter, der definerer udviklingen af Web3.Tilmeld gratis

 Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her. 

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.

Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.