Det hele startede som “Bare En T-shirt”, men efter et flot regnskab i 2022, hvor man lavede et stort millionoverskud, besluttede man at lave et navneskifte.

For ambitionerne var meget større, både på volume, men også på deres sortiment.
Valget faldt, som du formentlig allerede ved, på Bareen. Det er alt sammen historie nu, for det danske brand er i fuld gang med at skrive nye kapitler.


“Butikkens indretning er tænkt som et galleri, og hvert produkt bliver en udstilling."

Bareen

Folk vil have en oplevelse!

I sidste uge åbnede Bareen nemlig sin første flagship store. Butikken ligger i midten af København på Ny Østergade. Dermed bliver Bareen endnu et dansk succesfuldt onlinebrand, der åbner sin egen butik. Beslutningen blev blandt andet truffet efter en succesfuld pop-up butik.

Kasper Willy, Brand Director hos Bareen fortæller:
“Betydningen af at tilbyde en autentisk oplevelse for kunderne ved at lade dem føle og interagere med vores tøj samt univers, er i den grad blevet bekræftet i vores pop-up de sidste 3 måneder.”

Tidligere har Anthon Louis, co-founder og kreativ direktør da også udtalt:

“Vi tror på, at online-æraen har peaket. Folk vil have en oplevelse, og vi vil se vores kunder i øjnene og høre deres feedback. Det er meget mere ægte end Trustpilot.”

Om indretningen af butikken fortæller Kasper Willy Til Fashion Forum:

“Jeg er gået efter at skabe en butik med følelser, hvor butikkens indretning er tænkt som et galleri, og hvert produkt bliver en udstilling – og hvert rum fortæller en historie. Jeg har bevidst skabt en atmosfære, som er rå, hvor stål og beton danner lærredet for vores kollektion. Disse materialer er ikke bare en æstetisk ramme – det er følelser, der bidrager til en stemning af styrke og robusthed.”

Bareens nye butik er 110 kvadratmeter og du vil kunne finde alt fra deres sortiment.

Anthon Louis, co-founder og kreativ direktør

Bareen

Bliv klogere på kun 10 sekunder!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.