Samtale med Nikolaj Dylsing om hans arbejdsliv … og vaner. 

I dette afsnit af “arbejdsvaner” møder du Nikolaj Dylsing fra brandet AN IVY. De slog igennem herhjemme som slipsebrand, men har siden udviklet sig til en forretning med både tøjkollektioner og et utal af accessories til mænd. Nikolaj stiftede selskabet sammen med sin ven Alexander Gram.

I dag kan du komme tættere på Nikolaj Dylsing, Co-founder af AN IVY.
Velkommen til arbejdsvaner.


Nikolaj, hvad har du mest travlt med for tiden? 

“Jeg er lige kommet fra en periode, hvor mit primære fokus har været på AN IVYs fremtidige retning. Nye designs, nye produktkategorier, nye partnerskaber og mulige nye markeder. Det fylder åbenlyst meget, og er et on-going projekt, men spurt nummer 1 her i 2022 er netop overstået, hvorfra tingene nu i højere grad skal følges til døren. Den tid, der nu er frigivet bruges i stedet på marketing. I særdeleshed på at sikre det visuelle udtryk, og at vores content og annoncer repræsenterer os på bedste vis.”

Hvornår/hvordan er du allermest effektiv foran computeren?

“De sene eftermiddagstimer fungerer rigtig godt for mig. Tiden mellem 16-19 er oftest dér, hvor jeg kan holde fokus og koncentration længst. Det er formentlig en blanding af flere ting: Jeg har klaret de fleste småting og slukket de ildebrande, der er opstået i løbet af dagen. Dernæst er jeg oftest alene på kontoret i disse timer. Også er der den her følelse af, at ‘arbejdsdagen er slut lige om lidt’. Jeg vil gerne få så meget af hånden som muligt hver eneste dag, så der opstår en fornemmelse af, at jeg bliver nødt til lige at nå det her også. En (selvbestemt) deadline, jeg er nødt til at nå. Derfor fanger jeg også mig selv i ofte at skrive, at jeg kører fra kontoret om 10 – og pludselig er tiden forsvundet og der gået en time mere.”

Er du “på” mailen om aftenen? 

“Jeg ville faktisk allerhelst sige nej her. Man ved jo, at man bør slukke og lade op. Og jeg har faktisk slettet min arbejdsmail fra telefonen. Men jeg kan ikke lade være med at tjekke computeren i løbet af aftenen – hvad nu hvis en kunde skriver, at webshoppen er nede?”

"De sene eftermiddagstimer fungerer rigtig godt for mig. Tiden mellem 16-19 er oftest dér, hvor jeg kan holde fokus og koncentration længst."

Nikolaj Dylsing

Der opstår altid noget arbejde in-between

Hvilke tre apps bruger du mest til dit arbejde på din iPhone?  

“1: Instagram. Den er åbenlys. Der er både inspiration, man holder sig opdateret, og det er efterhånden her, at jeg skriver med flest. Både venner, forretningspartnere og kunder. 

2: Pocket. En genial app, hvor man løben kan gemme artikler man finder online, men som man ikke lige har tid til at dykke ned i med det samme. Jeg bliver enormt inspireret af at læse om andre, der har skabt noget eller har en holdning til de emner, der interesserer mig. Også gør den alle artikler ekstremt behagelige at læse. 

3: GrowthDay. Det er en af de store personligheder indenfor personlig udvikling og life coaching, Brendon Burchard, der har lavet den. Den gør det nemt lige at zoome ind på sig selv, så man får stillet sig selv nogle vigtige spørgsmål hver dag. ‘Hvem har brug for, at du er på dit A-game i dag’ er eksempelvis et genialt spørgsmål at besvare hver eneste dag. Det kan være sig selv, ens forretningspartner, kæreste osv. Også har den en overskuelig måde at holde styr på sine projekter på, hvor man både kan opsætte reminders, actions og deadlines.”

Hvordan har du indrettet dit skrivebord?

“Jeg vil kalde det et organiseret rod. Jeg ville ønske, at jeg var mere organiseret, men jeg har lidt opgivet den tanke. Der står dog altid en Byredo håndcreme, Smythson notesbog, en kuglepen og en flaske danskvand i nærheden af mig. Resten af tingene er oftest noget, jeg enten arbejder på eller skal huske. Fx nye vareprøver, der skal kommenteres eller en bog, jeg er i gang med at læse.”

Hvordan er din morgenrutine?  

“Nu har jeg jo ingen børn endnu, som gør, at jeg kan styre min morgen selv. Og derfra heller ingen faste arbejdstider, hvilket giver endnu mere frihed. Det nyder jeg stadigvæk. Derfor er den også ret lang. Men uret ringer omkring kl. 07. Jeg er 100% et B-menneske, og fungerer ikke uden minimum 7 timers søvn. Så drikker jeg 2 glas vand som det første, som er noget jeg fik fra en artikel, jeg læste for 1000 år siden. Det hjælper kroppen med at vågne. Det bliver fulgt op med at lave en omgang pour over kaffe. Jeg kan virkelig godt lide god kaffe, så det bliver prioriteret og der er noget mikro-meditativt over det. Den bliver drukket over spisebordet, imens der tjekkes mails og klares lidt småopgaver. Så hopper jeg i fitness, der ligger lige rundt om hjørnet fra min lejlighed. Det er også her jeg oftest lige får planlagt min dag i lidt flere detaljer. Så hjem, i bad, spise morgenmad, stryge en skjorte også ellers afsted mod kontoret. Der opstår altid noget arbejde in-between her, som gør jeg kommer ud af døren senere end forventet. Også lander jeg på kontoret et sted imellem 10-11.”

Flere arbejdsvaner?

Du kan læse flere afsnit af Arbejdsvaner her.


Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.