Serien om arbejdsvaner

Vi har alle brug for små “fif” i en travl hverdag. Selv de mindste kan betyde meget.
Velkommen til vores serie om arbejdsvaner, hvor inspirerende personer deler ud af deres vaner.

Agenten

I dette afsnit kan du komme tættere på Maria Høgh, som er agent for en lang række fremtrædende profiler. “En travl hverdag på farten skal digitaliseres.”

Læs 1. afsnit her.

Laudrup

Kom tæt på Rebecca Laudrup, som er Head of Social for et nyopstartet beauty-brand. Kom tæt på den ambitiøse kvinde, der samtidig har valgt at bruge meget tid med sin familie.

Læs 2. afsnit her.

Ditur

Her kommer du tæt på Kasper Dissing, som sammen med sin tvillingebror har stiftet Ditur. 2 små børn og en kæmpe millionomsætning kræver gode arbejdsvaner. I dette afsnit fortæller Kasper om sine.

Læs 3. afsnit her.

AN IVY

AN IVY brød igennem med slips, og fik stor succes som danskernes foretrukne  accessoriesmærke. I dag har de tilføjet med kureterede varer og egne produkter. Alt sammen i den ikoniske IVY ånd. I dette afsnit kan du komme tættere på Nikolaj Dylsing, som er den ene af 2 stiftere.

Læs 4. afsnit her.

SIMONE

Kom tæt på Simone Holland Møller der leder marketingbureauet So Social i København. På rekordtid er bureauet slået igennem på både kundesiden og antal medarbejdere. Her fortæller Simone om nogle af de digitale redskaber hun bruger.

Læs 5. afsnit her.