Opdateret, 2. april: Nedenstående er en aprilsnar.

De to danske brands Birdie og Gastrotools er gået sammen op et ret interessant collab. Sammen har de nemlig skabt en Air Fryer.

Birdie har de seneste år hittet med indeklima-fuglen, som er designet til fortælle, hvornår man skal lufte ud derhjemme/kontoret/skolen. Gastrotools er ligeledes en ung virksomhed, som i den grad er lykkedes med at levere køkkenudstyr til rimelige priser i høj kvalitet

Så det er to ambitiøse virksomheder, som er gået sammen i dette collab. Vi har talt med Magnus Neble fra Gastrotools og Hans Augustenborg fra Birdie om det nye collab.

Birdie

Birdie x Gastrotools Air Fryer


Magnus Neble, Co-founder af Gastrotools fortæller:

“Vi er meget glade for at kunne meddele vores spændende samarbejde med Birdie om at lancere en revolutionerende Air Fryer. Sammen med Birdie har vi forenet vores ekspertise inden for køkkenværktøj og design for at skabe et produkt, der virkelig skiller sig ud på markedet.

Vores Air Fryer er resultatet af hårdt arbejde og dedikation fra begge hold, og vi er utroligt stolte af det endelige resultat. Det har været en fornøjelse at se vores team nørde kogekunst og brugervenlighed ind i produktet, samtidig med at Birdie har bidraget med deres unikke designperspektiv og store knowhow om luft.

Dette partnerskab er et eksempel på, hvordan to virksomheder med forskellige styrker kan arbejde sammen om at skabe noget virkelig unikt. Vi er sikre på, at vores Air Fryer vil revolutionere måden, folk tilbereder deres mad på, og vi ser frem til at dele det med jer alle.”

Partnerskaber kan skabe unikke ting

Hans Augustenborg, co-founder, Birdie:

“Vi har fundet ud af at varm luft sælger bedre end frisk luft. Derfor er vi gået sammen Gastrotools som er eksperter indenfor køkkenudstyr om simpelthen at lave en skelsættende Air Fryer der ikke ligner noget andet på markedet, både udvendigt og indvendigt. Vi er super stolte over samarbejdet, som er gået over alle forventninger. Det har været en fornøjelse at se teamet bag Gatrotools nørde kogekunst og brugervenlighed ind i produktet, mens vi har kunne fokusere på designet. 

Vi er meget begejstret over at have stiftet partnerskab med et brand som er meget langt fra det vil selv laver, jeg tror faktisk at det er de partnerskaber som virkelig kan skabe noget helt unikt. Jeg tror på at vi kommer til at se flere partnerskaber mellem firmaer som umiddelbart er meget forskellige, men alligevel deler en fælles agenda, hvis man kigger godt efter.”


Man kan i øvrigt styre Airfryeren i deres app (Gastro.bird) og kan indstilles i de følgende tilberedningsprogrammer:

 Ristet brød
Bagel
Friture
Bage
Stege
Pizza
Varmluftsfriture
Hæve
Genopvarme
Småkager
Langsom tilberedning
Tørring
Tilbehør og tilbehør
Grillgitter
Bageplade (med krumning til pizza)
Bagekurv
Spid med gafler til vending
Håndtag til rotisserispyd
Håndtag til plade og grill

Ydeevne:

Kapacitet: 32 liter
Effekt: 1700 watt
Bluetooth app tilslutning
Drej og trykknapkontroller
Timer: 99 minutter
Tørring justerbar op til 72 timer
Temperatur: 25 til 230 °C
Integreret indvendig belysning
Automatisk slukning
Tilbehør kan vaskes i opvaskemaskinen
Ledningslængde: 90 cm
Spænding: 220-240 V
Farve: Gul/Transparent


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.