Det danske modebrand Shaping New Tomorrow er nu klar med en nytænkning af bukserne, der blev starten på et af de største væksteventyrer i dansk erhvervshistorie. Det sker efter 8 år og mere end 1 millioner solgte par bukser, at den første udgave af deres chinos skød et sandt dansk iværksættereventyr i gang.

For i dag kan dontt.dk fortælle, at man efter to års arbejde har udviklet et nyt stofmateriale fra bunden sammen med bl.a. producenter og leverandører i Portugal.

Shaping New Tomorrow

Christoffer Bak, co-founder og udviklingsdirektør i Shaping New Tomorrow fortæller:

”Vi har arbejdet tæt sammen med ca. 30 kunder, som i den sidste fase af udviklingen har testet vores nye bukser over en længere periode. Her har de gået med bukserne og givet feedback på holdbarhed, pasform, komfort, brugsmulighed mm i en måned og over min. 10 vaske. Det har været uvurderlig information for os i forhold til at tilpasse og i sidste ende færdiggøre vores måske vigtigste produkt og det, vi nok er allermest kendt for.”

Christoffer Bak

Endnu længere levetid

Materiale, der er specialudviklet til de nye bukser har genanvendt polyester i stoffet, der er både ekstrem slidstærkt, åndbart og fleksibelt med 360 graders stræk. Via de nye materialer har man også forlænget tøjets levetid betydeligt. En “kæphest” som vi jo glæder os over her på dontt.dk redaktionen. Forlænget levetid må være det mest bæredygtige fra modebranchen, som vi snart har spurgt mange modebrands ind til.

Christoffer Bak fortæller videre:

”Vores nye bukser bygger på en vision om at forene det bedste fra vores to buksekategorier. Men det er samtidig endnu et skridt i retning af, at stadig mere af vores sortiment bygger på genanvendte materialer. Og så er de nye bukser et led i vores vision om, at vi via nye materialer kan forlænge tøjets levetid betydeligt og derigennem sænke den klimabelastningen, der følger med, hver gang et nyt stykke tøj bliver produceret”.


Perfect Pants Gen 2.0 "i tal"

Shaping New Tomorrows nye bukser er i handlen fra d. 4 april. De kan købes online og i de fysiske, flagskibsbutikker, der i dag tæller 10 butikker i Danmark, Tyskland og Sverige. Bukserne lanceres til en start i fire farver: Sort, Sand, Grøn og Midnight Blue. De fås i både klassisk slim og i en lidt bredere pasform,

Shaping New Tomorrow er etableret i 2015 af tre unge tøjiværksættere fra Aalborg. Virksomheden beskæftiger mere end 200 ansatte fordelt på hovedkontoret i Aalborg og 12 butikker i Danmark, Sverige og Tyskland. Shaping New Tomorrow har al produktion i Portugal, der holder ca. 200 medarbejdere beskæftiget. Drevet af ambitionen om at forene klassisk, stilet herretøj i sublim kvalitet med komfort, velvære og en aktiv livsstil har de tre stiftere siden 2015 skabt Danmarks hurtigst voksende virksomhed.


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.