Velkommen til en ny uge og en ny udgave af WAKE-UP!

Vi elsker reklamer. De gode af dem. Dem der gør sig UMAGE. WAKE-UP er vores nye inspirationskanal til offline reklame. Vigtigt for vigtige mennesker.

“Reklame” er med til at udvikle samfundet både kulturelt og teknologisk, om man vil det, eller ej. Men afsenderen har et ansvar! Uden tvivl. For alles skyld.

Hver mandag giver vi dig et WAKE-UP her på dontt.dk!

Tip os endelig. I sær med noget du selv har lavet! De gode skal hyldes. Skriv til redaktion@dontt.dk

BE A FOLLOWER

Vi starter med en spritny kampagne. Diesels “Be a follower“.
En kampagne der rummer den rigtige fordeling mellem humør og et meget alvorligt budskab. Nogengange er det bare lidt lettere, at være en follower. Se selv!

Den næste er fra Sverige. Firmaet Sioo er afsender på dette billboard, med deres eget produkt. Et smukt mix af format og produkt.

De har i øvrigt købt pladsen for 12 år!

Lad os komme hurtigt tilbage til Danmark. Der bliver meget godt reklame i København nemlig. En af vores yndlings er fra Oskar Group. Den stolte familievirksomhed fra 1955, der lever af at udleje alt fra butikslokaler til kontorer rammer plet på denne. Et tydeligt “call-to-action”, klart budskab og tilmed gjort for et lille budget.

For husk. Dem der lader sig begrænse, de vinder sjældent! God uge!

Mangler du ideer til din markedsføring ? Dontt Studio rådgiver en lang række virksomheder med branding, markedsføring og afsætning / salg. Skriv til studio@dontt.dk for mere info.