Instagram Shopping …… 

Det er ikke noget nyt, at en masse brands bruger Instagram som salgskanal. Men nu bliver det lettere. Både for brands, men også for forbrugerne.

I dag introducerer Instagram nemlig checkout. Dvs. når du finder et produkt, du elsker, kan du nu købe det uden at forlade appen.

Fremover kommer du til, at se en knap på produktsiden, hvor du har mulighed for et checkout. Det smarte er, at du kun skal indtaste dit navn, din email, faktureringsoplysninger og forsendelsesadresse første gang du bruger det.

Når din første ordre er gennemført, gemmes dine oplysninger sikkert for at gøre det nemmere, næste gang du handler. Du modtager også meddelelser om forsendelse og levering i selve appen.

I følge den pressemeddelse vi har fået fra Instagram, så rulles det ud i dag i USA. I de kommende uger rulles det ud i alle andre lande, og dermed også Danmark! 

Mangler du ideer til hvordan du kan sælge mere på Facebook og/eller Instagram ? Dontt Studio rådgiver en lang række virksomheder med branding, markedsføring og afsætning / salg. Skriv til studio@dontt.dk for mere info.