Igennem de sidste 6 år, som vi har fulgt Les Deux, er det blevet til rigtig mange kollektioner, men endnu flere interessante inspirationshistorier. Denne gang skuffer bestemt ikke, hvor der åbnes op for en række mystiske broderskaber, som tegner retningslinjerne for den kommende kollektion og tid. ( Du kan allerede se et par af nyhederne her )

Les Deux har til nu virkelig haft et stærkt 2018, hvor der for alvor er blevet sparket nogle store døre ind i flere europæiske lande. Især med den imponerende start i Harvey Nichol,s (Engelsk stormagasin) hvor prøveperioden blev forkortet med 4 uger fordi alle målene blev opfyldt og dermed åbnede de op for et shop-in-shop koncept, længe før tid. Nu skal de gode takter følges op med AW18 kollektionen, der lander i juli og august, for at vise at de københavnske drenge for alvor mener det.

Les Deux fremviste kollektionen til diverse modeuger tilbage i januar/februar, men nu er AW18 kollektionen her endelig, og derfor har vi taget en snak med Co-founder Andreas von der Heide om lidt af hvert omkring kollektionen og hvilken retning, som han ser Les Deux bevæger sig.

Så er AW18 ventetiden endelig ved at være overstået, hvad glæder i jer mest til at vise frem?
Det er altid fedt når en ny kollektion står klar og lige skal til at skydes ud over startrampen, især når der er mere gang i virksomheden end nogensinde før. Det er den største kollektion både hvad angår indsalg såvel som styk, og den viser virkelig at vi kan meget mere end det vi er blevet kendt for, som er tee og sweat. Mavefornemmelsen er den helt rigtige og personligt sværger jeg til vores nye overskjorter, som er et af de stærkeste områder i kollektionen.

Kollektionen tager udgangspunkt i ”social misfits”

Personligt glæder jeg mig mest til at vise, hvor meget vi har rykket os på vores jakker, nye strikkvaliteter og bukserne. Vi har fået nye kræfter ind i virksomheden, som virkelig besidder en know-how på nogle af disse områder og sammen med det eksisterende team, har de virkelig kunne tage det til et helt nye niveau. I virkeligheden er jeg også bare pisse stolt over at se den måde vi vokser på, på alle parametre, som tydeligst kommer til udtryk i størrelsen af kollektionerne hvor denne til dato igen er den største.

Kan du sætte nogle ord på den inspirationsrejse, som dit kreative team har bygget kollektionen op omkring?
Selve kollektionen tager udgangspunkt i ”social misfits”, som er mennesker der af den ene eller anden grund ikke altid passer ind i samfundet. Der er bl.a. blevet kigget dybt i engelske kostskoler, hooliganisme og fremmedlegionen, som alle har en form for broderskabsfølelse og mystik over sig. Og netop dette aspekt med subkulturer som jeg kun kendte overfladen af, var det element jeg elskede ved denne inspirationsrejse. Jeg elsker at blive forført af historier hvor der også er et læringselement i og især når det er nogle områder, som trækker så stærke bånd til den måde vi bygger virksomhed på, så bliver det kun mere interessant.

Hvad glæder du dig mest til at iklæde dig i den kommende AW-sæson?
Jeg er kæmpe fan af AW-sæsonen hvor vi går en koldere periode i møde, der åbner op for lag på lag påklædning. Det er her man for alvor kan vise frem hvad tøjet kan og hvordan sådan en kollektion er bygget op, med styles til at komplementere hinanden og skabe gennemførte looks. Jeg glæder mig til at hoppe i et par London uld Suitpants og så ellers bare sætte lag på med skjorte, strit og jakke på overkroppen. Denne kollektion er virkelig gennemført med mørke nuancer af rød, blå og brun, men stadig med et casual og klassisk udtryk der kommer til at passe perfekt til den retning som Les Deux bevæger sig.

Her til at slutte af på, hvordan går det så med hele Les Deux rejsen?
Vi er meget fokuseret og sørger for at være skarpe i alt vi laver. Hen over det seneste år har vi fået en del nye tilføjelser til Les Deux familien, som har løftet virksomheden på flere punkter og hjælper os med at bevæge os i den rigtige retning. Vi er for alvor ved at have styr på Skandinavien og flere europæiske lande vækster voldsomt. Derudover er der kommet nogle virkelig spændende markeder, som vi ikke havde kalkuleret med, herunder har Grækenland fået en flyvende start.

Vi har en klar plan, et hold der forstår den og sammen en umættelig sult efter at opnå alle vores drømme sammen, så det går kun fremad her fra!