Bolden ruller igen. Efter en lang vinterpause, så er der igen fodbold rundt omkring på de danske stadions. Sæsonen kunne ikke starte bedre. FC København møder Brøndby i landets største fodboldkamp.

København var eneste interesante klub i Danmark for mig:
I tirsdags præsenterede København, at man havde købt den danske landsholdsspiller, Viktor Fischer, fri af den tyske Bundesligaklub, Mainz 05 på en 5-årig kontrakt.

Viktor Fischer, der tidligere har spillet for AFC Ajax og engelske Middlesbrough FC blev under stor opmærksomhed præsenteret på et pressemøde i PARKEN.

På trods af, at man kun indtager 6 pladsen, så kunne samtlige andre klubber i Superligaen kun drømme om det set-up. Der var ingen tvivl om, at der var “landet” en stjernespiller i PARKEN. På trods af sine jyske rødder, så understregede Viktor Fischer, at FC København var eneste interessante klub for ham i Danmark.

Og ifølge høvdingen af København, Ståle Solbakken så er det allerede fra i dag han kan være afgørende:
“Han har en stærk personlighed, han er fremadrettet i sit spil, han søger efter offensive løsninger. Han har en herlig positiv arrogance, idet han vil vinde og afgøre tingene. Og han kan besætte et par forskellige positioner for os, som gør ham nyttig fra dag et” lyder det fra Ståle.