I den kommende udgave af magasinet Euroman, så åbner fodboldspilleren Nicklas Bendtner op i et sjældent interview.

Her på Dontt.dk kan vi give dig en lille smagsprøve fra en snak med en af Danmarks mest berømte sportsfolk nogensinde.

Bendtner om at flytte til Norge, som han overordnet er meget glad for. Der er bare et problem, hans store villa er blevet et udflugtsmål:
“Det er det mest problematiske ved at være flyttet hertil. Der kommer små børn, unge piger, gamle mænd og snager og banker på hele tiden. Det pisser mig virkelig af. Det er ikke fedt, at være overvåget i sit eget hus.”

Bendtner om han har oplevet, at folk har en “dagsorden” med at være sammen med ham?:
“Ja. Og det er noget af det, jeg lægger mærke til nu. Når jeg hænger med mine virkelige venner, og med min søn, så mærker jeg den ægte kærlighed. Men fordi jeg har brugt så meget tid med mennesker, der har stukket mig i ryggen og udnyttet mig og min status og penge, har jeg haft svært ved at få øje på noget godt i livet. Jeg gravede mig bare dybere og dybere ned.”

Bendtner om da det vendte, og han kom tilbage på landsholdet:
“Da jeg begyndte at stole på min drømmekraft igen. Det føltes rigtigt at træffe beslutninger for mit eget bedste i stedet for at gøre, hvad andre havde lyst til, at jeg skulle gøre.

Bendtner om at slutte karrieren:
“Det afhænger af min karriere. Hvordan den udvikler sig. Jeg spiller nok 6 eller 7 år endnu. Og hvis jeg kan spille til 40, så spiller jeg til jeg er 40.”

Bendtner om sin kæreste:
“Hun har en anderledes tilgang til kærligheden, end hvad jeg ellers har prøvet. Det har fået mig til at åbne mig på en anden måde, ikke bare overfor hende, men også for andre mennesker på et mere generelt plan. Til at se mere positivt på livet”.

Bendtner om sit hjemsted: ( Amager )
“På Amager, hvor jeg kommer fra, er det jo sådan, at hvis nogen har noget fedt, så har alle det i alle hjem. Med det samme. Alle ønsker sig det. Alle har Royal Copenhagen, alle har aben der. Er der noget, jeg har hadet i hele mit liv, så er det, at alle har det samme.”