I løbet af ugen rundede det københavnske forsvarstalent, Victor Nelsson 50 kampe for F.C København allerede som 21 årig. En imponerende bedrift, der skiller sig ud pga. det er opnået efter kun 1 sæson i klubben. 

Det har FCK.DK haft en snak med Victor Nelsson om, som optakt til dagens Superliga-kamp mod hans tidligere holdkammerater fra FC Nordsjælland.

Københavns nummer 25 siger blandt andet:
“I perioder kan jeg da godt mærke, at jeg har spillet rigtig mange kampe denne sæson, men jeg tænker ikke over det lige nu, hvor der kun er få, men meget, meget vigtige kampe tilbage i sæsonen,” fortæller Victor.

“Jeg har altid haft en god fodboldkrop og er god til at restituere, men den mentale side betyder også noget. Derfor har jeg også tilknyttet en personlig mental træner/coach med fokus på mindfulness, som hjælper mig med blandt andet sådan noget som at holde mig skarp i et tæt kampprogram.”

Om selve kampen siger Victor:

“Vi har respekt for dem og for det de kan, og jeg er ikke i tvivl om, at de også gerne vil vinde, selv om de på papiret ikke har noget at spille for. Men det har vi, så vi skal bare ud og have de tre point!”

“Jeg har jo selv spillet der, og hvis der er nogen, de gerne vil slå, så er det FCK. Jeg forestiller mig, at det bliver en hård fight til at begynde med, men at kampen bløder op i løbet af 1. halvleg, så vi forhåbentlig kan få sat vores eget spil i gang. I Aalborg vandt vi meget på vilje og fight, men jeg håber, vi også kan spille lidt mere i kampen på søndag,” slutter Victor Nelsson.

Ståle: Sæsonen har udviklet Victor

Manager Ståle Solbakken om Victor Nelsson: 

“Hierarkiet på holdet har været meget anderledes, når spillere som Fischer, Bjelland, N’Doye og Boilesen har været så meget væk, og derfor har Victor også gennemgået en hurtigere udvikling end han ellers ville. Der er altid ekstremt store krav til FCK fra fansene og medier, og det lærer man også meget af at skulle håndtere i en sæson som denne, så med et år mere i FCK, er han givetvis klar til det store udland,” sagde Ståle.

Til Ekstra Bladet har Ståle endda udtalt, at han kun forventer at have Victor Nelsson en sæson mere, inden det f.eks. kunne hedde Premier League for Hornbæk-“drengen”.

"Der er altid ekstremt store krav til FCK fra fans og medier, og det lærer man også meget af at skulle håndtere."

Ståle Solbakken, Manager i F.C København