“Passion made us”

I denne uge fylder dontt.dk 4 år! Som de andre år, så giver det lejlighed til at kigge tilbage, sætte ord på lidt tanker fra studio og se fremad mod nye spændende ting.

– Historien om dontt.dk er allerede fortalt en del gange. Vi startede tilbage i 2012, hvor 3 gode venner var træt af den danske blogscene. Vi ville inspireres fra andre end de røvsyge mad/fashionbloggere der findes. Vi ville inspires af folk med ambitioner, mod og en tro på egne evner til at lykkedes. Vi ramte noget, og siden er de 100.000vis besøg på sitet steget år for år. Det behøver vi ikke bruge så meget tid på i denne omgang.

Dontt.dk skal blive ved med at inspirerer! Jeg tror 100% på, at det er dem med det største mod, de mest flittige og kreative folk, er dem der lykkedes på den lange bane. Det er præcis de nøgleord, som er mantra for Dontt.dk – og præcis derfor vi kan blive ved med at levere på 4. år. 
Jon Nedza, Co-founder, Dontt

Dontt.dk har altid gjort tingene på egen måde. Vi startede op, lige inden det for alvor blev “populær kultur”, at være iværksætter. Det var netop iværksætterne, der sammen med reklame/marketingbranchen tog vores site til sig fra start. Det er da også “deres” ypperste ingrediens,  co-labs / samarbejder, som har (og er) en af de vigtigste områder for os. Det er vores måde at forny/udvikle sig på + selvfølgelig skabe mere opmærksomhed. Det har været alt lige fra events, produktlanceringer, merchandise, kunst til filmprojekt. Det skal der skrues yderligt op for.

Dette års opråb: Vigtigheden af sideprojekter!
En af vores helt store kæpheste, og opråb til alle virksomhedsejere er, at du skal give dine ansatte frihed til sideprojekter. Vi mener, at alle kreative personer burde have sideprojekter. Det giver:
En legeplads, mindre stress, projekter med lavere risiko og en passion, som man kunne tage over i sin stilling/andre projekter. Det kræver selvfølgelig, at der bliver lagt en masse ekstra flid og indsats i alt hvad man laver. Med hensyn til tiden, så drop bare din playstation og alle de andre ligegyldige ting, så går det hele, hvis du brænder for det!

Udvikling:
Ambitionerne er fortsat store. Vi tripper for at fortælle om vores kommende tiltag. En teaser kunne meget vel lyde ala: Vi kommer endnu tættere på talernerne/young guns, vi bliver en større del af din weekend, nye samarbejder og en webshop.

Udvalgte citater  på dontt.dk de seneste 4 år:

Vi er et levende eksempel på god iværksætteri.
Johan Bülow, Founder/CEO, Lakrids by Johan Bülow

Man kan hvad man vil, Punktum. Alle mine kritikere har altid givet mig mere blod på tanden, hvorfor jeg altid takker de mennesker der ikke tror på mig fra starten. Jeg har sat kursen og stopper ikke før målet er nået
Andreas von der Heide, Founder/CEO, Les Deux

Vi er ikke jeres kalkulerede marketingsstrategi- politiske svin!
Emil Simonsen / Orgi-E, Suspekt

Vi er aldrig bange for, at arbejde 80 timer om ungen. Hårdt arbejde betaler sig.
Christiane Schaumburg-Müller, Founder, ChriChri

Vi skal altid turde være ambitøse
Pia Allerslev, Borgmester i København

Jeg er meget imponeret over de mennesker, der får ting til at ske. Mennesker som tør tage chancer,
Signe Vadgaard, TV-vært