Mød Emma Bülow, 23 år og kvinden bag “THE MALLOWS”.

Til daglig bor hun på Frederiksberg, som hun flyttede til for snart en del år siden fra de trygge rammer på Bornholm.

Vi kan ikke komme udenom, at efternavnet klinger en del. Hun er lillesøster af en vis Johan Bülow, som ikke behøver nærmere præsentation. Men hun har noget på hjertet. Hun har ligesom sin bror altid haft en drøm om at skabe noget selv.

“THE MALLOWS” er hendes projekt, hendes virksomhed. Emma har en mission. Hun vil lave de bedste økologiske gourmet marshmallows, der er på markedet.

Emma, hvorfor det her?
Først og fremmest, så har jeg altid vidst, at jeg skulle lave mit eget. De sidste år har jeg arbejdet ude ved min bror, og det har været den største inspiration og den bedste skole, jeg har kunnet ønske mig.

Men hvorfor så skumfiduser? 
Der er ikke nogen som opfordrer os til at spise mere slik, men vi opfordres til at hygge os. Marshmallows kan noget helt unikt, da det kan blive til to forskellige produkter med hver sin smagsoplevelse. Du kan spise dem som vi kender dem lige fra bøtten, eller du kan grille dem over et bål. Ideen kom faktisk med ønsket om at skabe en hyggelig stund hvilket ofte er forbundet med slik og samtidig ville jeg samle folk omkring noget.

Vi kommer ikke udenom, at du er Lakridskongens lillesøster. Er det et pres at hedde Bülow til efternavn, når man er på vej ind i konfekturebranchen?
Det største pres vil altid komme fra mig selv. Jeg har så store ambitioner, at det kommer i anden række. Men det er da klart, at der er en masse forventninger.

Kommer Johan til at spille en rolle i din forretning? 
Johan har intet med firmaet at gøre, ud over selvfølgelig at være storebror og sparringspartner. Men sådan har det altid været ?

Hvad siger han til dine nye planer:
“Fedt” ?

Fortæl lidt mere om projektet. Hvordan går man i gang med at lave verdens bedste “marshmallows” ?  
Jeg startede med at finde en simpel opskrift på nettet og gik herefter i køkkenet.  Rigtig mange test kog og observationer senere har jeg lært mere end jeg har lært meget længe. Det første lange stykke tid beskæftigede jeg mig udelukkende med konsistensen på produktet. Lige præcis konsistensen i en marshmallow er meget vigtig i forhold til det færdige produkt. Jeg fokuserede herefter på nogen klassiske smagsvarianter hvor jeg følte alle kunne være med, men som samtidig tog skridtet videre i forhold til andet på markedet. Jeg har i processen ønsket mange gange at jeg havde fulgt lidt mere med i fysiktimerne, for hold da op hvor er slik branchen nørdet.

Hvor laver I dem?
Vi har bygget en produktion op i en nedlagt kantine i Glostrup. På nuværende tidspunkt er vi kun mig og en ansat i små og hyggelige omgivelser i et lille køkken, hvor vi fra tidlig morgen går i gang med at producere marshmallows. Det har sin helt egen charme.

Hvor kan man købe “THE MALLOWS” ?  
Vi åbner i forbindelse med julen en butik i Tivoli. Det er d. 19 november, og så på vores kommende webshop.  Det er sådan vi starter op, men ambitionerne har ingen limit.