I morgen (tirsdag d. 15 august) kan Tivoli i København fejre deres 180 års fødselsdag.
Men de kan også fejre, at de har opnået omsætningsrekord i juli måned. Det afslører Tivoli i dag ift. med de fremlægger resultatet for første halvår.

Tivoli fortæller, at selv om  juli måned har været historisk regnfuldt, så har det gode vejr i foråret samt en række festivaler, Tivolirevyen, gastronomiske nyheder og koncerter bidraget til, at mange gæster har trodset det ustadige vejr og har lagt vejen forbi Tivoli. Resultatet for første halvår er bedre end forventet og 2. kvartal er det bedste 2. kvartal i Tivolis historie. I juli satte Tivoli tilmed omsætningsrekord, så også juli måned ender som den bedste nogensinde.

Det har også haft betydning, at turister især fra USA og Tyskland er vendt tilbage, hvilket influerer positivt på halvårs-resultatet. Besøgstallet har i perioden været 1.257.000 gæster mod 1.199.000 i 2022.


Tivoli

"Det har også haft betydning, at turister især fra USA og Tyskland er vendt tilbage"

Tivoli

Nimb Hotel præsterer også sin bedste sommer nogensinde

Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch siger til dagen nyhed: 

”Sommersæsonen har været velbesøgt, og vi glæder os over, at Tivoli har haft mange både danske og internationale gæster på trods af, at juli var den mest regnfulde måned nogensinde målt i Danmark. Det svenske og norske marked har været vigende, men er kompenseret ved fremgang i gæster fra andre lande. Nimb Hotel præsterer også sin bedste sommer nogensinde. Vi præsenterer et regnskab for første halvår af 2023, som viser et resultat, der er højere end oprindeligt forventet og hvor resultatet i 2. kvartal har været det bedste 2. kvartal nogensinde i Tivolis historie. Tivoli satte tilmed omsætningsrekord i juli måned, hvilket giver grund til optimisme fremadrettet, når man ser på hvordan vejret har været. Vi glæder os nu til at fejre Tivolis 180-års fødselsdag den 15. august samt til at afslutte sommersæsonen med bl.a. Tivolis Have- og Blomsterfestival. Herefter ser vi frem til årets Halloween og Jul i Tivoli – sæsoner som har et stort potentiale.”

Forventninger til året. Sum up:

Aktivitetsniveauet og resultaterne har siden opjusteringen den 16. juni været i overensstemmelse med forventningerne på trods af den historisk rekordvåde sommer. Tivolis forventning er fortsat en omsætning i niveauet 1.150 mio. kr. samt et resultat før skat i niveauet 70-90 mio. kr.


Tilmeld gratis

 Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.