Danmarks mest populære forlystelse Tivoli har i mange år været en institution og stor del af danskernes nationale selvforståelse. Men udlandet har i mange år også forbundet det positive Danmark med ( blandt andet )Tivoli. Det blev i dag understreget yderligt.

Det er nemlig offentliggjort, at TIME Magazine har kåret de 100 bedste destinationer i verden, og Tivoli er med på listen.

TIME Magazine-listen er baseret på redaktørers og eksperters vurderinger fra hele verden. Listen indeholder 100 destinationer (alt lige fra parker, hoteller, museer og meget mere), der er nyskabende, banebrydende, og som tilbyder gæster oplevelser ud over det sædvanlige.

Læs mere her.

Tivoli er begejstret for at være med på listen, og underdirektør i Brand og Kommunikation Dorthe Weinkouff Barsøe siger:
”Vi er stolte og glade for, at vi er kommet i så flot et selskab, hvor også Noma og Experimentarium er på top 100 listen. Det er en anerkendelse uden lige. Vi tager det også som et ekstra skulderklap på toppen af vores 175-års jubilæum. Det vil helt sikkert også få positiv indflydelse på Danmark og København som turismedestination”.