Det hele startede som en ydmyg drengedrøm, men nu udvider dansk surf firma til resten af Skandinavien. Sådan starter en PM fra SURFMORE.

SURFMORE er en dansk virksomhed, der sælger Stand Up Paddle Boards og tilbehør, som man har brug for på vandet, når man surfer. Virksomheden blev stiftet i 2018 af en ung mand ved navn Jeppe Thomsen. SURFMOREs koncept er brugerven lige og holdbare Stand Up Paddle Boards til attraktive priser. De både designer og udvikler produkterne selv.

For to år siden startede virksomheden med 1 enkelt produkt og har siden hen udvidet sortimentet til 50 forskellige produkter. Nu nås den jyske virksomheds næste delmål med et distributions setup som giver adgang til at sende pakker hurtigt og effektivt til hele Skandinavien.

Jeppe Thomsen

Hul i markedet resulterede i hurtigt vokseværk

Trods SURFMORE’s unge alder, er rejsen gået alt andet end langsomt for den unge virksomhed. Vores største udfordring har konstant været, at vi er løbet tør for varer og har måtte melde udsolgt. Det har taget tid at skalere en så omfattende produktion og tilgang til produkter, men nu er ved efterhånden rustet til at geare vores setup.

Med mange års erfaring og indgående branchekenskab til sporten, så vi et hul i markedet, når det kom til Stand Up Paddle Boards. Med en ydmyg vision om at skabe Stand Up Paddle Boards af høj kvalitet, i et prisleje den almene forbruger kunne følge med på, blev SURFMORE født i 2018. En insisteren på at skære alle fordyrende mellemled væk, samt et mål om at give alle mulighed for, at få et godt Stand Up Paddle Board, begiver SURFMORE sig nu ind på det svenske og norske marked med samme profil og værdisæt.

Distributionscenter skal være døren til salg i hele Skandinavien

– I takt med stigende efterspørgsel på vores produkter, udvider vi med et logistik setup, som fremadrettet skal sikre, at vi kan tilbyde dag-til-dag levering i hele Skandinavien. Alt vores logistik har sin daglige drift fra vores lager beliggende nær Herning, fortæller Jeppe Thomsen.


Tilmeld dig vores ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.